Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την αποχώρηση της Άννας Κουτσαφτίκη από τη «Μουρμούρα»: «Μάλλον δεν ήταν δημιουργικό»

Η κάμερα της εκπομπής του Happy Day και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γιαννούλιας βρέθηκαν στα παρασκήνια της παράστασης “Ο θάνατος του εμποράκου” και συνάντησαν τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την αγάπη του για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που θα συνεχιστεί για 12η σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Άννας Κουτσαφτίκη από την κωμική σειρά.

«Τα χρόνια στη “Μουρμούρα” για μένα είναι τρισευτυχισμένα. Μπήκα 50 και του χρόνου θα κάνουμε τη 12η σεζόν, θα έχω γίνει 62. Μεγαλώνω μαζί με τη “Μουρμούρα”. 12 χρόνια είναι ολόκληρη ζωή, μου αρέσει πολύ που συνεχίζεται η “Μουρμούρα” και μακάρι να τραβήξει και άλλα χρόνια.

Είμαι σίγουρος πως θα συνταξιοδοτηθώ στη “Μουρμούρα”. Έχω πει χαριτολογώντας πως εγώ θα πάρω τον ρόλο του Αντωνίου και εκείνος θα επιστρέφει σαν φάντασμα. Ο Αντώνης Αντωνίου δεν έχει κουραστεί καθόλου, ούτε εγώ. Μας αρέσει και στους δύο πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Άννας Κουτσαφτίκη να αποχωρήσει από τη “Μουρμούρα” με το τέλος της 11ης σεζόν, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τόνισε: «Πιθανολογώ, όπως και άλλες που αποχώρησαν, ότι πλέον δεν ήταν δημιουργικό για αυτές. Και αυτό μπορώ να το καταλάβω σαν ηθοποιός. Και είναι υγιές».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ