Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο T-Live για το Ντουμπάι: «Έπεφταν σοβάδες από το αεροδρόμιο – Δεν είδα κανέναν αστυνομικό και πυροσβέστη»

Πανικό προκάλεσε η καταστροφική πλημμύρα στο Ντουμπάι τόσο σε κατοίκους όσο και σε επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη για διακοπές, οι οποίοι δεν είχαν συνηθίσει τέτοιες καιρικές συνθήκες σε μια χώρα της μέσης Ανατολής.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της απίστευτης αυτής καταιγίδας που έπληξε την πόλη, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή T-Live για όλα όσα έζησε τις προηγούμενες δυο ημέρες.

«Έζησα όλο αυτό το θρίλερ, μια «υπέροχη» εμπειρία, μπορώ να πω. Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο σε αυτόν τον εξωτικό παράδεισο. Είχα πάει για επαγγελματικό ταξίδι και εγκλωβίστηκα στο αεροδρόμιο δύο ημέρες. Δεν υπήρχε καν καρέκλα να κάτσεις. Έπεφταν σοβάδες από το αεροδρόμιο, είχε νερό παντού, ήταν επικίνδυνο να πέσεις και να χτυπήσεις.

Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχουν την υποδομή για τέτοιες καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν αγνοούμενοι και ακόμη υπάρχουν. Ευτυχώς επέστρεψα. Δεν είδα κανέναν αστυνομικό και πυροσβέστη να δώσει συμβουλές στον κόσμο» τόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που εγκλωβίστηκε για δύο ημέρες στο Ντουμπάι.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ