Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου, είπα “δεν γίνεται να το ζω αυτό”»

Μια προσωπική ιστορία διηγήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους στο Tik Tok, ο Νίκος Μπάρκουλης σχετικά με την απιστία.

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει απιστία σε μία από τις σχέσεις του και μάλιστα το ανακάλυψε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο.

«Αυτή η ιστορία είναι από το 2019-2020 ήμουν με μία κοπέλα. Βγαίνω μία ημέρα στο κέντρο και έρχεται στη συζήτηση αυτή η κοπέλα και ξεκινάνε και λέει ο ένας “ρε φίλε εγώ έκανα κάτι με αυτή σήμερα”», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Και συνέχισε: «Εγώ έπαθα υπαρξιακό σοκ αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται. Γυρνάει ο άλλος και λέει “εγώ έκανα κάτι μαζί της χτες”. Εγώ γύρισα τον κοίταξα, προσπάθησα να μην δείξω κάτι. Και αρχίζει και είμαστε 10 άτομα και λέει ο καθένας “και εγώ έκανα κάτι μαζί της”» ανέφερε στο βίντεο με τίτλο «Storytime από όταν έφαγα κέρατο».

«Και μου λένε αναλυτικά τι γίνεται, πώς το έχουν κάνει. Και ένας βγάζει να μου δείξει μία selfie που τον φιλάει. Και είμαι μες στο κέντρο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Λέω δεν γίνεται να το ζω αυτό. Ένιωθα κάτι για αυτή την κοπέλα», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο Νίκος Μπάρκουλης.

@nikosmparkoulis

It is what it is,eimai happy now

♬ original sound – Nikos Mparkoulisδιαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ