Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές και το μέλλον του «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Mία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα του Fay’s Time, σχολιάζοντας τις αλλαγές του ”Καλύτερα Δε Γίνεται”.

Αρχικά, η παρουσιάστρια τόνισε ότι η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά και του χρόνου, ενώ θα δούμε αλλαγές ίσως και μπροστά από τις κάμερες, αλλά θα γίνει κι ένα extreme make over σε σκηνικά, πλατό, τίτλο, κλπ.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τις Ευρωεκλογές και είμαστε σε αναμονή. Αφουγκραζόμαστε την επικαιρότητα σαν εκπομπή, αλλά δεν κάνουμε σκληρή δημοσιογραφία. Κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το σχόλιο μας, αλλά ίσως γίνει πιο μαγκαζίνο η εκπομπή. Περιμένω την ΦαίηΣκορδά να μου ανοίξει την νέα σεζόν», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τα παρακολουθεί με πολλή προσοχή και είναι ετοιμοπόλεμη, ενώ δήλωσε ότι θα δούμε τα νέα επεισόδια του Secret Song, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε και το ζήτημα με τον Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν του μιλάει. «Όντως ήταν να συνεργαστούμε στο παρελθόν με τον Πάνο Κατσαρίδη στο Παλλάς, για ένα έργο του πατέρα μου, αλλά δεν προέκυψε. Όντως είχα στενοχωρηθεί τότε, αλλά το να μην του μιλάω απέχει μακράν. Δεν ισχύει, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακίες και τοξικότητες».

Τέλος, μίλησε και για το Tv Queen στο OPEN, αναφέροντας: «Η μεγάλη επόμενη παρουσιάστρια, που θα βγει, πρέπει να έχει αλήθεια στον τηλεοπτικό φακό, αμεσότητα, ζεστασιά και ηρεμία».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ