Ν. Ιωνία: 69χρονη πέταξε στα σκουπίδια 4 κουταβάκια – Διοικητικό πρόστιμο 120.000 ευρώ

Μια 69χρονη γυναίκα ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, μετά από καταγγελία κατοίκου της περιοχής, ότι πέταξε 4 κουταβάκια τα οποία είχε βάλει σε σακούλα απορριμμάτων, σε κάδο της περιοχής.

Η 69χρονη που καταδίκασε σε φριχτό θάνατο τα νεογέννητα πλασματάκια, δεν υπολόγισε το κλειστό σύστημα παρακολούθησης παρακείμενου καταστήματος.

Κάτοικος της περιοχής άκουσε το κλάμα των νεογέννητων κουταβιών, ενημέρωσε τη φιλοζωική που παρέλαβε τα ζωάκια, και φροντίζει τα τρία από τα αδελφάκια, καθώς το τέταρτο πέθανε μετά από λίγες ημέρες.

Ο κάτοικος που βρήκε τα σκυλάκια στο κάδο, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Ν. Ιωνίας.

Αστυνομικοί του τμήματος, αξιοποιώντας το οπτικό υλικό, ταυτοποίησαν την 69χρονη γυναίκα, η οποία ομολόγησε πως πέταξε τα κουτάβια στα σκουπίδια και ισχυρίστηκε πως το έκανε γιατί δεν μπορούσε να τα περιθάλψει.

Σε βάρος της 69χρονης σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 120.000 ευρώ

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το ΕΡΤNews φαίνεται η 69χρονη γυναίκα να κινείται στο σκοτάδι και στη συνέχεια να πετάει σε κάδο απορριμμάτων 4 κουταβάκια.

 

Η δικογραφία ανατέθηκε από την Εισαγγελία σε αρμόδιο Ανακριτή.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ