Mitropoulos Men’s Fashion στην Καλαμάτα – Εγγύηση στην ανδρική ένδυση ,υπόδηση και αξεσουάρ

Με διαρκή παρουσία πολλών ετών στον χώρο της ανδρικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ η φίρμα Mitropoulos Men’s Fashion αποτελεί εγγύηση για τον άνδρα που θέλει να είναι ντυμένος μοντέρνα, γι’ αυτό και έχει κερδίσει τον σεβασμό και την προτίμηση του ανδρικού καταναλωτικού κοινού της πόλης.

Μοντέρνα σχέδια και χρώματα, επώνυμα ρούχα, μεγάλη ποικιλία στις επιλογές και ρούχα για κάθε περίσταση που αναδεικνύουν το στυλ και τον τύπο του κάθε άνδρα, προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών στον ενδιαφερόμενο και τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Στο κατάστημα της Καλαμάτας ,Αριστομένους 59, λειτουργεί ειδικό τμήμα με γαμπριάτικα κοστούμια σε μοντέρνες αλλά και πιο κλασικές γραμμές και ύφος, για να ξεχωρίζετε την ημέρα του γάμου σας. Επίσης θα βρείτε όλη την ανοιξιάτικη κολεξιόν με υπέροχα σχέδια και ποικιλία χρωμάτων σε μπλούζες, μπουφάν, φόρμες, σετ , παντελόνια και πουκάμισα , κατάλληλα για κάθε εμφάνιση από το πρωί ‘εως και το βράδυ, αλλά και για την περίοδο του Πάσχα.

Το ιδιαίτερο με τα ρούχα στο κατάστημα Μητρόπουλος είναι οτι , παρόλο που πρόκειται για κατάστημα ανδρικής ένδυσης, πολλά από τα κομμάτια του μπορούν πολύ άνετα να φορεθούν και από γυναίκες.

Στο κατάστημα Μητρόπουλος θα βρείτε τεράστια ποικιλία, τις καλύτερες τιμές της αγοράς και μεγάλες προσφορές καθ’ όλη την  διάρκεια του χρόνου.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • Ν.Ιωνία~Λ.Ηρακλείου 304 – Τ:2102798326
  • Ν.Ιωνία~MY WAY~Λ.Ηρακλείου 320 – Τ:2102756058
  • Αγ. Ανάργυροι~Αγ.Αναργύρων 27 – Τ:2102635749
  • Καλαμάτα~Αριστομένους 59 – Τ:2721060033

Βρείτε το Μητρόπουλος Fashion σε Facebook και Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ