Μητέρα έχασε 39 κιλά σε 8,5 μήνες με 7 απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής της – «Αποφάσισα να επικεντρώνομαι σε έναν στόχο κάθε φορά»

Η Crystel Saturday, μια μητέρα δύο παιδιών από την Ατλάντα, αποκαλύπτει τα 7 απλά μυστικά που την βοήθησαν να χάσει 39 κιλά σε λιγότερο από 9 μήνες. Χάρη σε μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής της, βρήκε το δρόμο προς μια πιο υγιεινή ζωή.

Η 40χρονη Crystel, μιλώντας στην εφημερίδα Atlanta Journal-Constitution, ανέφερε πως είχε αποδεχθεί το υπερβολικό της βάρος ως κάτι μόνιμο. «Κάποια στιγμή, όμως, κάτι άλλαξε μέσα μου. Ένιωθα άσχημα και είχα κουραστεί από τις δικαιολογίες. Ήμουν 39 χρονών και τα παιδιά μου άξιζαν μια καλύτερη μητέρα. Ήμουν καταβεβλημένη και απογοητευμένη, αλλά αποφάσισα να επικεντρώνομαι σε έναν στόχο κάθε φορά».

Τώρα, η Crystel μετράει σχεδόν 70.000 followers στο Instagram, όπου μοιράζεται το ταξίδι της προς την απώλεια βάρους, το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023 όταν ζύγιζε 102 κιλά. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, είχε φτάσει τα 63 κιλά.

Χάστε βάρος υιοθετώντας 7 υγιεινές συνήθειες: Η ιστορία της Crystel Saturday

Η Crystel, κουρασμένη από την παχυσαρκία και την έλλειψη ενέργειας, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή. Στόχος της ήταν να νιώσει ξανά υγιής και να είναι η καλύτερη δυνατή μαμά για τα παιδιά της.

Τα 7 μυστικά της επιτυχίας της Crystel:

  1. Τέλος στο βραδινό τσιμπολόγημα: Η Crystel σταμάτησε να τρώει μετά το απόγευμα, αφήνοντας διάστημα τουλάχιστον 4 ωρών μεταξύ δείπνου και ύπνου.
  2. Μόνο ένα ρόφημα την ημέρα (εκτός από το νερό): Περιορίζοντας την κατανάλωση ροφημάτων με ζάχαρη, η Crystel εστίασε στην ενυδάτωση με νερό.
  3. Μικρότερες μερίδες φαγητού: Η μείωση των μερίδων βοήθησε στον καλύτερο έλεγχο των θερμίδων που κατανάλωνε η Crystel.
  4. Power Walking: Αφιερώνοντας 15-30 χιλιόμετρα την εβδομάδα σε δυναμικό περπάτημα, η Crystel βελτίωσε την φυσική της κατάσταση και την καύση θερμίδων.
  5. Διαλειμματική νηστεία 16 ωρών: Η Crystel διατηρεί ένα διάστημα νηστείας 16 ωρών μεταξύ δείπνου και πρωινού, αποκλείοντας όμως τον καφέ που πίνει στις 7:30 π.μ.
  6. Έλεγχος πείνας με νερό: Η Crystel συνιστά την κατανάλωση νερού ίση με το μισό του σωματικού βάρους σε ουγγιές. Για παράδειγμα, ένα άτομο 90 κιλών χρειάζεται περίπου 2,5 λίτρα νερό την ημέρα.
  7. Περιορισμός ζάχαρης: Η μείωση της πρόσθετης ζάχαρης σε λιγότερο από 30 γραμμάρια ημερησίως βοήθησε στον έλεγχο του βάρους της.

Η ιστορία της Crystel αποτελεί έμπνευση για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ακολουθώντας τα απλά της μυστικά και συμβουλές, μπορείτε κι εσείς να πετύχετε τους στόχους σας.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ