Μητέρα 3 παιδιών αποκαλύπτει πώς έχασε 13 κιλά σε 6 μήνες – «Το σώμα μου μεταμορφώθηκε με κάποιες απλές αλλαγές»

Η Rachael Sacerdoti, μαμά τριών παιδιών από το Λονδίνο, κατάφερε να χάσει 13 κιλά σε μόλις 6 μήνες, κάνοντας ορισμένες απλές αλλαγές στη ζωή της. Εννέα μήνες μετά τη γέννηση της μικρότερης κόρης της, η Rachael βρισκόταν σε ένα σημείο που δυσκολευόταν ακόμα και με το περπάτημα λόγω του αυξημένου βάρους της.

Η 44χρονη μητέρα αποφάσισε να αναλάβει δράση και ξεκίνησε να βελτιώνει τη διατροφή της, να τρώει πιο υγιεινά ενσωματώνοντας την άσκηση στην καθημερινότητά της. Όπως δήλωσε η ίδια, μετά τη γέννα στα 30 της, είχε χάσει τον εαυτό της και δεν αναγνώριζε το σώμα της. Επίσης, ανέφερε ότι πάλευε με το φαγητό όλη της τη ζωή και είχε αναπτύξει κακές διατροφικές συνήθειες, όπως το συνεχές τσιμπολόγημα.

Η Rachael παραδέχτηκε ότι δεν είχε ποτέ σταθερή ρουτίνα διατροφής και απέφευγε τα υγιεινά τρόφιμα. Επιπλέον, δεν αφιέρωνε αρκετό χρόνο στον εαυτό της στις προηγούμενες προσπάθειές της να χάσει βάρος. «Ήθελα άμεσα αποτελέσματα και χρειάστηκε να φτάσω σχεδόν τα 40 για να συνειδητοποιήσω ότι έχω μπροστά μου ένα μακρύ δρόμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Rachael δεν απευθύνθηκε σε κάποιον ειδικό, όπως προσωπικό γυμναστή ή διατροφολόγο, αλλά τα κατάφερε μόνη της. Ξεκίνησε με ασκήσεις στο υπνοδωμάτιο της, τον δικό της “ασφαλή χώρο”, και σιγά σιγά άρχισε να βλέπει βελτίωση στη σωματική της διάθεση και τη διατροφή της.

«Ερωτεύτηκα τη άσκηση και το υγιεινό φαγητό. Έχασα 13 κιλά σε περίπου 6 μήνες και μου άρεσε πολύ η νέα μου εικόνα», συνέχισε η Rachael.

Καθώς βελτιώνονταν οι διατροφικές της συνήθειες επανήλθε και η αυτοπεποίθησή της. Κάθε πρωί αφιέρωνε ένα μέρος της ημέρας στην άσκηση, κάτι που βοήθησε όχι μόνο την ίδια αλλά και την οικογένειά της να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό επηρέασε θετικά τη διατροφή των παιδιών της, καθώς και την όλη τους στάση απέναντι στην υγεία. Όπως είπε η Rachael, ο στόχος της ήταν να ενημερώσει τα παιδιά της για τη διατροφή και να τους εμφυτεύσει υγιείς συνήθειες.

Παράλληλα με την άσκηση, η Rachael άλλαξε και τις αγοραστικές της συνήθειες, γεμίζοντας τα ντουλάπια της οικογένειας με πιο υγιεινά τρόφιμα.διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ