Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον ένστολο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και revenge porn

Ακόμη μία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στο Μεσολόγγι. Μία γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλές και εκδικητική πορνογραφία, καθώς και για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες agriniopress.gr, ο φερόμενος ως δράστης είναι ένστολος και υπηρετεί στην περιοχή του Μεσολογγίου, ενώ η 40χρονη γυναίκα διαμένει στην Αττική, όπου έκανε και την σχετική καταγγελία.

Οι πράξεις που κατήγγειλε φέρεται να τελέστηκαν από το έτος 2020 μέχρι και τις 18 Απριλίου 2024. 

Το τελευταίο 24ωρο έγινε μια σύλληψη και σχηματίστηκαν τέσσερις δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα:

Α) Στην Πάτρα

1. Συνελήφθη, χθες, το βράδυ, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του, η σύζυγός του, ότι την εξύβρισε και τη προκάλεσε κάκωση στο χέρι της. Ο κατηγορούμενος κατά τη σύλληψή του, επιτέθηκε και άσκησε βία και στους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.
2. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του, ότι την απείλησε και την εξύβρισε.

Β) Στο Αίγιο

3. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του, διότι της άσκησε σωματική βία χτυπώντας την στο πρόσωπο.
4. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο πατέρας του, ότι τον χτύπησε σε όλο του το σώμα και τον απείλησε. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου νοσηλεύεται.

Γ) Στο Μεσολόγγι
5. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλής,
εκδικητική πορνογραφία, καθώς και παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, για πράξεις που τελέστηκαν από το έτος 2020 μέχρι και τις 18-04-2024.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων υποβλήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ