Μεσολόγγι: Εμπλοκή πέντε νέων προσώπων στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη «δείχνει» η άρση απορρήτου – Ο ρόλος δύο γυναικών

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα με την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι. Όπως όλα δείχνουν, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτουν νέα στοιχεία για το θρίλερ, που απασχόλησε την κοινή γνώμη.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται πέντε πρόσωπα, δύο εκ των οποίων είναι γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, βρίσκονται πλέον στα χέρια της ανακρίτριας, όπως επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη, Κώστας Δημόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι για την δολοφονία του 31χρονου έχει προφυλακιστεί ο κρεοπώλης, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, θα υπάρξουν «εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες». Τόνισε, επίσης, ότι «δύο άνθρωποι έχουν συνομιλίες, που θεωρώ ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε για την υπόθεση και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης. Μιλώντας για τις δύο γυναίκες, που μπαίνουν στο «κάδρο», αποκάλυψε ότι η μία εξ’ αυτών δούλευε σε κάποιο καφέ και τώρα εργάζεται ως baby sitter.

Ο κ. Τσούκαλης επανέλαβε ότι δεν θα είναι έκπληξη «εάν μέσα στην εξίσωση υπάρχει και η αρχαιοκαπηλία», ενώ σημείωσε πως «έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν λένε αλήθειες».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Μπάμπη αναμένεται να βγουν περίπου σε έναν μήνα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειάς του. Οι τοξικολογικές αναμένεται να συμπληρώσουν το παζλ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο 31χρονος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ