Μαρία Σολωμού: Αυτή θα ήταν η αντίδρασή της αν ο γιος της έκανε σχέση με συμμαθήτρια της

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε για ακόμη μια φορά η Μαρία Σολωμού στη νέα της συνέντευξη.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια θα ήταν η αντίδρασή της αν ο γιος της έκανε σχέση με μια δική της συμμαθήτρια.

«Πλέον έχω αποφασίσει να μη συμβιβάζομαι στις σχέσεις μου με πράγματα που δε μου αρέσουν και πολύ. Πιο μικρή ήμουν πιο δυναμική και δεν έβαζα νερό στο κρασί μου για κανέναν λόγο. Αν ο άλλος δεν ήταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, έφευγα. Σε όλες μου τις σχέσεις, επειδή έχω ερωτευθεί σφόδρα με όλους που είχα σχέση, όπως και τις έχω σιχαθεί όλες μετά, υπάρχουν και τα καλά κάτι μικρές εκπλήξεις, κάτι βιβλιαράκια με μια αφιέρωση, είναι απ’ τις καλύτερές μου στιγμές.

Μου έχουν γεμίσει και το σπίτι με λουλούδια, εκεί έπεσα. Είμαι φουλ ρομαντική. Είσαι στην Ακρόπολη, βλέπεις τη θέα και τρως σουβλάκι, το καλύτερο. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου, θα τον αφήσω να το ζήσει. Σε κάθε περίπτωση, θα συζητήσω μαζί του για να δω αν έχει επίγνωση της κατάστασης» είπε η Μαρία Σολωμού.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ