Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, μπορεί να βάζουν κάτι στο φαγητό

Για τον ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή του αλλά και το πως λειτουργούσε η λίμπιντό του το διάστημα που βρισκόταν στη φυλακή, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στο Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.

«Αν κάποιος δεν κάνει καλό σεξ, δεν μπορείς να τον ερωτευτείς. Οι περισσότεροι που την πατάνε και είναι έντονη μια σχέση, είναι από το ερωτικό κομμάτι και όχι το εγκεφαλικό. Να ερωτευτώ δυνατά, δεν έχει συμβεί στη ζωή μου γιατί είμαι πάρα πολύ πειθαρχημένος, αλλά προς τον έρωτα έχω βρεθεί πολλές φορές.

Παράφορα δεν έχω ερωτευθεί, αλλά έχω ερωτευθεί. Πόνεσε και ξεπόνεσε με μια υπέροχη τσάντα και ένα ωραίο περιδέραιο… Βρήκα μια τσάντα, την αγόρασα, την κοιτάζω, τη βάζω στη ντουλάπα και λέω, “εσύ είσαι η σύντροφός μου από εδώ και πέρα” για να εξουδετερώσω αυτό. Και είναι πολύ άσχημο να λέω ότι εξουδετερώνεις έναν άνθρωπο με ένα υλικό αγαθό, αλλά είναι αλήθεια. Και όποιος δεν το έχει κάνει αυτό και έχει πέσει στα πατώματα και μόνο, βλακεία έχει κάνει» ανέφερε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

«Την περίοδο της φυλακής είχα λίμπιντο μηδέν και νομίζω οι πιο πολλοί κρατούμενοι το έχουν αυτό. Δε ξέρω αν βάζουν και τίποτα στο φαγητό, ειπώθηκε κι αυτό κάποια στιγμή. Επειδή όμως κάποια στιγμή ήταν στο κελί μου ένας που δούλευε στο μαγειρείο, μου είπε ότι δε βάζουν τίποτα για να κόβονται οι ορμές. Αλλά νομίζω ότι κανένας δεν είχε ορμές. Ήμουν εκεί 15 μήνες, και τίποτα» αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Λάκης Γαβαλάς.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ