Κούγιας: Απόλυτη έλλειψη σεβασμού στον πατέρα των αδελφών Καλλιάνου – Μπήκε όρθιος στο νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο

Λίγο μετά την ανακοίνωση του δικηγόρου του καθηγητή Αγγειοχειρουργικής που παρακολουθούσε τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος είπε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά τα όσα ακούστηκαν για “φακελάκι” 500 ευρώ, ήρθε η απάντηση από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι δικηγόρος της οικογένειας Καλλιάνου.

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, “διάβασα και άκουσα ότι οι γιατροί του Νοσοκομείου «Αττικόν» θα μηνύσουν τον κύριο Γιάννη Καλλιάνο και τον αδελφό του, γιατί δήθεν τους δυσφήμησαν.

Εκείνο που θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά είναι ότι η ανακοίνωση αυτή μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, γιατί αποδεικνύει μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του πατέρα των αδελφών Καλλιάνου, ο οποίος μπήκε όρθιος, ζωντανός και αρτιμελής σε αυτό το νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο.

Είμαι βέβαιος ότι οι δικηγόροι των ιατρών θα τους έχουν ενημερώσει ότι, όταν κάποιος υποβάλλει μια ψευδή μήνυση εις βάρος ενός που έχει δίκαιο, θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και ενδεχομένως της ψευδούς καταθέσεως”.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ