Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τα κλάματα της παρουσιάστριας και η ενόχληση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου φαίνεται πως πλέον έχει φτάσει στα άκρα.

Μετά την τελευταία συνέντευξη του παρουσιαστή και τα όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα», η ήδη τεταμένη σχέση τους έφτασε σε οριστική ρήξη και έφερε και το τέλος της συνεργασίας τους με την παρουσιάστρια του Alpha να μη διστάζει να αναφερθεί και on air στο συγκεκριμένο θέμα εκφράζοντας την έντονη ενόχληση και στεναχώρια της.

Το πρωί της Τρίτης 30/9 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού», ο Νίκος Γεωργιάδης που είναι στενός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το Σαββατοκύριακο, έκλαιγε με αναφιλητά. 

«Η Κατερίνα δεν είπε ψέματα ότι το Σάββατο στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που έκλαιγε. Την πήρα τηλέφωνο για άλλο πράγμα και την άκουσα να κλαίει. Δε μπορούσε να μου μιλήσει από τα αναφιλητά. Είχε πάθει σοκ από αυτό που μόλις είχε δει. Εκείνη τη μέρα δε βγήκε καθόλου από το σπίτι της. Την επηρέασε πάρα πολύ αυτό που έγινε. 

Θεωρώ ότι η επαγγελματική σχέση αυτών των δυο ανθρώπων θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Έχουν γίνει κάποια μικρά λάθη θεωρώ και από τις δυο πλευρές. Στην αρχή της συνεργασίας τους υπήρχε χημεία, όμως η δομή της εκπομπής είναι πάρα πολύ γρήγορη, ο Ανδρέας έχει ένα σχόλιο που θέλει χρόνο και θέλει να αναλύσει τη σχέση του, δε φοράει ακουστικό, η αρχισυνταξία θέλει να προχωρήσει τη ροή και βάζουν την Κατερίνα στον άβολο ρόλο να τον διακόπτει και ο Ανδρέας με τη σειρά του θεωρεί ότι δεν τον σέβεται. Πολλές φορές του έχει εξηγήσει παρασκηνιακά η Κατερίνα ότι δεν φταίει η ίδια» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως μετά από όσα έγιναν χθες, επικοινώνησε και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος του είπε πως περισσότερο ενοχλήθηκε με τα σχόλια που έγιναν από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου χθες, παρά με τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ