Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Να λες ότι δεν την ένοιαζαν οι συνεργάτες της είναι αρκετά προσβλητικό»

Η πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη πριν το Πάσχα μονοπωλεί όπως είναι επόμενο τις ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές. Το θέμα αλλά και τις δηλώσεις της παρουσιάστριας σχολίασε το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της στην «Super Κατερίνα».

«Με πολλή θάρρος και αξιοπρέπεια, η ίδια η παρουσιάστρια βγήκε και ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Κυρία με Κ κεφαλαίο. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Ελεονώρα Μελέτη, που βγήκε και μίλησε σε όλους. Όταν λες πράγματα για μια παρουσιάστρια που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ακουστεί κάτι για κακή συμπεριφορά ή είναι παρτάκιας (ενώ για κάποιες άλλες μπορεί να έχει ακουστεί), να λες ότι δεν την ένοιαζαν οι συνεργάτες της είναι αρκετά προσβλητικό. Για να βγει να το διαψεύσει σημαίνει ότι την ενόχλησε πολύ και καλά έκανε« τόνισε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε ένα μήνυμα από κοντινό πρόσωπο της παρουσιάστριας, το οποίο έγραφε: «Την ζήτησε ιδιαιτέρως ο κ. Σούσουλας για αυτό και έφυγε από το γραφείο. Μετά μίλησε με όλα τα παιδιά και η αγάπη τους ήταν συγκλονιστική. Η Ελεονώρα απαίτησε να πληρωθούν όλοι οι συνεργάτες της».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ