ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ – Η σχέση της Νάσιας με τον Νικόλα κλονίζεται!

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», στα νέα επεισόδια που έρχονται στην ΕΡΤ1, την Δευτέρα 8 Απριλίου και την Τρίτη 9 Απριλίου, στις 21:45.

Τι θα δούμε αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου:

Κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον του Νικόλα με φωτογραφίες που υπονοούν ότι παρενοχλεί σεξουαλικά τους μαθητές του.

Τα παιδιά προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να τον υπερασπιστούν.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από τη διαρροή των επίμαχων φωτογραφιών κρύβεται κάποιος επαγγελματίας, και αναζητά τους ανθρώπους που είχαν λόγο να στοχοποιήσουν τον Νικόλα.

Η Πέρσα πιέζει την Καμβύση για στήριξη. Ο Ίσσαρης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από τις επαφές του με την Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο Ίκαρος επιμένει ότι ο θάνατος του συνεργάτη του δεν οφείλεται σε ατύχημα. Η Λέτα και ο Λάμπης έχουν γίνει πλέον αχώριστοι.

Πώς θα αντιδράσει ο Νικόλας στην είδηση ότι η κόρη του δουλεύει στην εταιρεία του Δαμασκηνού;

Ο Χρήστος δείχνει στον Μάκη το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε μετά τη συμμετοχή τους στους παράνομους αγώνες.

Ο Πέρης πιέζει τη Μαργαρίτα να ψάξει τα ίχνη του χάκερ που αναστατώνει τη ζωή στο Κολλέγιο.

Η Καμβύση εκμυστηρεύεται στον Ίσσαρη τις υποψίες της για τον Δαμασκηνό και την πιθανότητα να έστειλε εκείνος στην Άννα τις ερωτικές τους φωτογραφίες.

Τι ετοιμάζει η Έφη σαν απάντηση στις συκοφαντίες σε βάρος του Νικόλα;

Ποια όμορφη έκπληξη των παιδιών θα τον προστατέψει από αυτόν που τον απειλεί;

Την Τρίτη 9 Απριλίου:

Η Πέρσα αποκλείει την πρόταση να βάλει μυστικό αστυνομικό στο Κολλέγιο.

Η Δάφνη θέλει να μιλήσει στην Αστυνομία για τις υποψίες της ότι ο Δαμασκηνός παγίδεψε τον βουλευτή της με το υλικό της παιδικής πορνογραφίας, αλλά φοβάται τις πολιτικές επιπτώσεις.

Ο Χρήστος ζητάει τη βοήθεια της Χρύσας σχετικά με το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε.

Η Άννα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Νικόλα σε σχέση με τη Νάσια που δουλεύει για τον Δαμασκηνό.

Ο Μάκης παρακολουθεί τη Νάσια στη δουλειά της και καβγαδίζει μαζί της.

Ο Δαμασκηνός κερδίζει τις εντυπώσεις όταν την αντιμετωπίζει με κατανόηση και της λέει ότι δεν θέλει να της δημιουργεί εντάσεις με τους δικούς της ανθρώπους.

Ο Κάσδαγλης ζητάει από τον Νικόλα να ρίξουν όλοι τους τόνους μέχρι να τελειώσει η χρονιά, για να μην διασυρθούν άλλοι μαθητές.

Ο Φλωρής προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αμάντας παρά τα μυστικά που της κρύβει. Ο Ίκαρος μαθαίνει για την ερωτική σχέση της Δάφνης με τον Ίσσαρη. Η Μπετίνα προσπαθεί να βρει σύντροφο στον Στέλιο.

Οι σχέσεις της Νάσιας με τον Νικόλα κλονίζονται και του ζητάει να μη χώνεται στη ζωή της. Η Άννα συνεχίζει να αποφεύγει τον Ίσσαρη, και δεν τη νοιάζει αν ήταν ο Δαμασκηνός που της έστειλε τις φωτογραφίες του με την Καμβύση.

Πώς θα αντιμετωπίσει η Δάφνη τον Ίσσαρη τώρα που αρχίζει και γίνεται είδηση η σχέση τους;

Ο Δαμασκηνός κατηγορεί στον Ίκαρο την Υπηρεσία Πληροφοριών για τον θάνατο του συνεργάτη του. Τι θα κάνει η Άννα τώρα που ξέρει ποιος της έστειλε τις φωτογραφίες του Ίσσαρη;

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ