Καλλιακμάνης για τη διάρρηξη στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα: «Πρέπει να γνώριζαν οι δράστες πως έλειπαν»

Την ώρα που ο Λούκα Βιλντόζα «άναβε» φωτιές στο ΟΑΚΑ με τα τρίποντα που έβαζε στο ματς «τελικό» με την Μακάμπι, διαρρήκτες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του στην Κηφισιά αρπάζοντας ένα πανάκριβο ρολόι Ρόλεξ, κοσμήματα αξίας και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ο 30χρονος μπασκεμπολίστας το βράδυ της Τρίτης έπαιζε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν την ίδια ώρα όμως στο σπίτι του στην Κηφισιά είχαν μπει διαρρήκτες και του πήραν ένα ακριβό ρολόι, χρυσαφικά άγνωστης αξίας και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Όπως όλα δείχνουν οι «μακρυχέρηδες» είχαν βάλει στο μάτι εδώ και καιρό το υπερπολυτελές σπίτι του 30χρονου στην Κηφισιά και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να δράσουν. Η στιγμή αυτή ήρθε το βράδυ της Τρίτης. Μετά την ήττα από την Μακάμπι, ο Αργεντίνος μπασκεμπολίστας επέστρεφε σπίτι του όταν διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Ο 30χρονος δεν έχασε καιρό και πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.

«Η ελληνική αστυνομία ενημερώθηκε για διάρρηξη στα βόρεια προάστεια. Γίνονται όλες οι ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών» δήλωσε ο αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπάλληλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας.

Από το σπίτι το βράδυ της Τετάρτης, απουσίαζε και η σύντροφος του 30χρονου η οποία με στόρι της στο Instagram, είχα κάνει γνωστό ότι βρισκόταν κι εκείνη στο ΟΑΚΑ για να στηρίξει τον σύντροφό της και τον Παναθηναϊκό. Η εντυπωσιακή παίκτρια βόλεϊ από τη Σερβία αγωνίζεται σε ομάδα της Τουρκίας και σε κάθε ευκαιρία πετάγεται μέχρι την Αθήνα για να συναντήσει τον αγαπημένο της.

Από το βράδυ της Τετάρτης διεξάγεται έρευνα από την ελληνική αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού μπασκετμπολίστα.

«Πρέπει να γνώριζαν οι διαρρήκτες πως έλειπαν. Η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία από τις κάμερες. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει πάει να καταθέσει ακόμα αλλά του λείπουν χρήματα και ένα Rolex» δήλωσε μιλώντας στο LiveNews, o πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ