Ίλιον: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη 23χρονης – «Πραγματικά, ζω από θαύμα»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιέγραψε η 23χρονη που χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, και ο οδηγός την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου, στο Ίλιον.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/04), λίγη ώρα μετά της 23:00.  Η 23χρονη επιχειρεί να διασχίσει από διάβαση την λεωφόρο Θηβών. Στα μέσα της διαδρομής το φανάρι ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και τότε, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Mega, ένα μαύρο τζιπ πέφτει με φόρα πάνω στην 23χρονη, την ρίχνει στο έδαφος και να συνεχίζει την πορεία του σαν να μην συνέβη τίποτα.

Η 23χρονη βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ αυτό που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 49χρονου οδηγού που την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου. «Έχασα τις αισθήσεις μου, είχα λιποθυμήσει και μετά που ξύπνησα είδα όλο τον κόσμο πάνω μου. Καλέσαμε ασθενοφόρο και Τροχαία, όπου ήρθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Προσπαθώ να το ξεπεράσω, ο οδηγός με εγκατέλειψε τελείως. Πραγματικά αυτή τη στιγμή ζω από θαύμα», περιέγραψε η ίδια.

«Δεν κατάλαβε πως έγινε. Ξαφνικά μου λέει: «περπάταγα και ένιωσα ότι κάποιος με ακούμπησε γρήγορα και γύρισε ο κόσμος γύρω μου και έπεσα κάτω, και μετά ξύπνησα και ήρθε το ασθενοφόρο». Της έχει πατήσει τα πόδια και της έχει χτυπήσει με τον καθρέφτη, τον αγκώνα και έχει πρηστεί το χέρι της», είπε ο φίλος της 23χρονης. «Έπεσε κάτω η γυναίκα σαν τραπουλόχαρτο που φαίνεται στο βίντεο και αυτός ο άνθρωπος συνέχισε κανονικά την πορεία του, τουλάχιστον 800 μέτρα, δεν ξέρω πόσα μέτρα ήταν, δεν σταμάταγε, ανίδεος τελείως», συμπλήρωσε.

Για κακή του τύχη ένα οδηγός ντελίβερι τον ακολούθησε, στη συνέχεια τον ακινητοποίησε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του.

«Με 40-50 χιλιόμετρα, δεν ξέρω με πόσα πήγαινε ο άνθρωπος εκείνη την ώρα. Δεν σταμάτησε πουθενά. Τον σταματήσανε 400-500 μέτρα στο νεκροταφείο πιο κάτω. Αν ήταν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, γιατί ένα δευτερόλεπτο είναι πολύ, αυτή την στιγμή θα μιλάγαμε για ένα ανάπηρο κορίτσι. Δεν ξέρω και αν ζούσε κιόλας», είπε ο φίλος της νεαρής γυναίκας.

«Αν δεν ήταν 2-3 άτομα εκεί πέρα και άλλοι 4-5 μάρτυρες στο περίπτερο, πραγματικά μπορεί κανένας να μην την βοηθούσε. Δεν υπάρχει έλεος σε αυτή την κατάσταση», είπε ο φίλος της 23χρονης.

Τόσο η 23χρονη όσο και ο 49χρονος οδηγός υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ