Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που έμαθα ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική, δεν έπρεπε να το κάνει στην ηλικία της»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Ηλία Μαμαλάκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο γνωστός μάγειρας, σχολίασε μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και στο δικό του τηλεοπτικό μέλλον, ενώ σχολίασε και την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές. 

«Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, πλέον είμαι και αρκετά μεγάλος και νομίζω ότι ο σωστός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, για να γυρνούσα ξανά πίσω θα έπρεπε να ήταν κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί υποφέρει οικονομικά», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Σχετικά με την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ), ο Ηλίας Μαμαλάκης σχολίασε: «Λυπάμαι που το έμαθα. Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε να το κάνει. Είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής, έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Τώρα που έχει περάσει τα 80α να κατέβει στην πολιτική; Δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι δύσκολη». 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ