Γιώργος Αμούτζας: Τα πρώτα πλάνα του καμένου αμαξιού του μετά το live στο J2US – Πανικόβλητος ο ηθοποιός

Μια δυσάρεστη στιγμή βίωσε ο Γιώργος Αμούτζας, κατά τη διάρκεια του χθεσινού live του J2US, όταν ξαφνικά έπιασε φωτιά στο χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και το όχημα του ηθοποιού τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Γιώργος Αμούτζας ενημερώθηκε για το ατυχές συμβάν από το οποίο και ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δεν σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στον ευρύτερο χώρο στάθμευσης στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Γαλατσίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης ενημερώθηκε για το συμβάν και θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού.

Η εκπομπή «I Love ΣουΚου» πρόβαλε το πρωί της Κυριακής πλάνα από το καμένο ολοσχερώς αμάξι του ηθοποιού. Όπως θα δεις στο βίντεο, ο Γιώργος Αμούτζας πανικοβλημένος μιλάει στο τηλέφωνο, μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Ρούτα, η παρτενέρ του και φημολογούμενη σύντροφός του, Τάνια Μπρεάζου ήταν συνεχώς στο πλευρό του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ