Γιάννης Καλλιάνος: Διαψεύδει ότι πήρε φακελάκι με 500 ευρώ ο γιατρός του πατέρα του βουλευτή – «Εξωφρενικό ψεύδος»

Απάντηση δίνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής που παρακολουθούσε τον πατέρα του Γιάννη και του Χρήστου Καλλιάνου ότι αποδέχτηκε χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος.

Μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, διαψεύδει ότι δέχτηκε αυτή την προσφορά και διαμηνύει ότι «θα προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Ο εντολέας μας Ι.Κ., σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει –καρτερικά –τη διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Η σημερινή όμως όψιμη -ακραία -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση, υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος. Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς .Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ