Φίλιππος Μιχόπουλος: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας με τα ξενοδοχεία που πήρε διαζύγιο από την Αθηνά Οικονομάκου

Οριστικό τέλος στον γάμο του αποφάσισαν να βάλουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μετά από έξι χρόνια γάμου.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας», ανέφερε μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ζευγαριού με την οποία ενημέρωσε νωρίτερα τα media για το τέλος του γάμου του.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, όπου είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ποιος είναι ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι 41 ετών, έχει σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων. Ο επιχειρηματίας έχει έναν ακόμη αδελφό, τον Ιάσονα με τον οποίο έχουν αναλάβει τα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Η οικογένεια Μιχόπουλου διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, στην περιοχή του Ορνού, ενώ τα τελευταία χρόνια, επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στη Σαντορίνη. Για το λόγο αυτό ο Φίλιππος Μιχόπουλος, έξι μήνες το χρόνο βρίσκεται στα νησιά και ασχολείται ενεργά.

  

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι λάτρης των σπορ, των ταξιδιών αλλά και της χλιδάτης ζωής.

Το τελευταίο ξενοδοχείο που προστέθηκε στην ιδιοκτησία του Φίλιππου Μιχόπουλου βρίσκεται στο Ημεροβίγλι με θέα το απέραντο γαλάζιο και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου μέσα στο ξενοδοχείο

Μάλιστα, η πολυτέλεια αποτυπώνεται και στην τιμή των δωματίων, αφού σύμφωνα με το Λοιπόν, μια διαμονή στη σουίτα του ξενοδοχείου αγγίζει τις 2.300 ευρώ.

Βίντεο από το ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Φωτογραφίες: Instagram, NDPδιαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ