Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 σε ζώνη – έκπληξη; —

Ρεπορτάζ που ανατρέπει την εικόνα για τη νέα σεζόν είχε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού και αφορούσε τη Φαίη Σκορδά.

Όπως ανέφερε, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΝΤ1 να επιστρέψει στο κανάλι που αγάπησε.

«Αλλάζουν τα δεδομένα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής της, υπάρχουν άνθρωποι που τη θέλουν. Το βλέπω ότι έχει ξαναζεσταθεί και ψάχνουν τρόπο ώστε να βρεθεί ξανά στον ΑΝΤ1.

Επειδή δεν μπορεί να γυρίσει στο καθημερινό, θα ήταν μια καλή ιδέα να της δώσουν το ΣΚ και αυτό η Φαίη θα το συζητούσε» είπε χαρακτηριστικά.

Εμπλοκή στο συμβόλαιο Λιάγκα;

Παράλληλα, ο Νίκος Γεωργιάδης είχε ρεπορτάζ και για τον Γιώργο Λιάγκα και τη φήμη που ακούστηκε ότι δέχτηκε πρόταση για τη θέση της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Όπως είπε «δεν ήταν πρόταση, ήταν περισσότερο προσέγγιση, επαφή, υπήρξε, έχει γίνει μία κουβέντα. Στο συγκεκριμένο κανάλι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Σταμάτης Μαλέλης που πιστεύουν ότι άνετα θα είχε μια θέση εκεί. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλει να φύγει από τον ΑΝΤ1. Έχει μεγάλη ελευθερία στον ΑΝΤ1 να εκφράζεται όπως θέλει. Υπάρχει μια εμπλοκή με το συμβόλαιό του γι’ αυτό και καθυστερεί η ανακοίνωση. Δεν κοιτάει τους πλανήτες! Την περασμένη εβδομάδα κάπως στράβωσαν τα πράγματα και έχει να κάνει με τα θέλω του Γιώργου Λιάγκα. Θα μπορούσε να είναι και οικονομικό το θέμα» ανέφερε.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ