Ελένη Τσολάκη: Που θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη

Μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της διανύει η Ελένη Τσολακή, καθώς φέτος που έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», δείχνει πολύ ικανοποιημένη και φαίνεται πως αυτή η ζώνη της ταιριάζει καλύτερα.

Μπορεί η καθημερινότητά της να είναι αρκετά επιβαρυμένη λόγω της καθημερινής εκπομπής, γι’ αυτό και η ίδια ανυπομονεί για τις διακοπές του Πάσχα, καθώς θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποφορτιστεί.

Οι εορταστικές ημέρες θα είναι ευκαιρία για μια ανάσα, τόσο για την παρουσιάστρια όσο και για το σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, αφού το υπόλοιπο διάστημα οι αποδράσεις δεν είναι τόσο συχνές, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στα σχέδια του ζευγαριού, σύμφωνα με τη Real Life, είναι αρχικά να επισκεφθούν την οικογένεια της Ελένης Τσολάκη στην Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια διατηρεί στενές σχέσεις με τους γονείς και την αδελφή της και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να είναι κοντά τους. 

Στη συνέχεια το πρόγραμμα της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη περιλαμβάνει μία απόδραση σε κάποιο νησί, με τον προορισμό να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, καθώς και οι δύο επιλέγουν να τα οργανώνουν τελευταία στιγμή.

Η παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της για το Πάσχα την Μεγάλη Τετάρτη και θα λείψει από τα τηλεοπτικά πλατό για μία βδομάδα. 

Με την επιστροφή της θα ξεκινήσουν και η πόλη αναμενόμενες διαπραγμάτευσης για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News και της δημοσιογράφου, Πολυξένης Καραμίχα, θα γίνει μία ολοκληρωμένη συζήτηση. 

Προς το παρόν, προέχουν οι πασχαλινές διακοπές που τόσο η Ελένη όσο και ο σύζυγός της μετρούν αντίστροφα για τις ημέρες που θα μπορέσουν να χαλαρώσουν και να φροντίσουν τις μπαταρίες τους.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ