«Είμαι 64 ετών αλλά δείχνω δεκαετίες νεότερη χάρη σε έναν κανόνα διατροφής» – Γυναίκα αποκαλύπτει το μυστικό της

Η Harrah Brown αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Στα 64 της χρόνια, καταφέρνει να διατηρεί ένα λεπτό και καλογυμνασμένο σώμα. Η ίδια αποκαλύπτει τη διατροφή που ακολουθεί και την βοηθά να δείχνει πάντα νέα.

Ο χρόνος δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει καθόλου αυτή την γοητευτική γυναίκα, η οποία αποδίδει την νεανική της εμφάνιση σε ένα μυστικό διατροφής στο οποίο «ορκίζεται», όπως λέει η ίδια.

Το μυστικό της διατροφής της Harrah Brown

Σε ένα πρόσφατο της βίντεο στο TikTok, η Harrah αποκάλυψε τον απλό κανόνα που ακολουθεί στα ψώνια της κάθε εβδομάδα, ο οποίος την βοηθά να δείχνει και να νιώθει δεκαετίες νεότερη.

Σύμφωνα με την ίδια, την βοήθησε επίσης να χάσει «το λίπος από την κοιλιά στην εμμηνόπαυση και να γίνει πιο λεπτή και δυνατή».

Η Harrah εξήγησε: «Αυτά είναι τα είδη τροφίμων που αγοράζω κάθε εβδομάδα. Ακολουθώ τον κανόνα 90/10. 90% της διατροφής μου αποτελείται από θρεπτικά τρόφιμα που τα τρώω στο σπίτι, ενώ το 10% είναι πιο απολαυστικά φαγητά που επιτρέπω στον εαυτό μου όταν τρώω έξω».

Δείχνοντας τα ψώνια της, η Harrah έβγαλε από την τσάντα της διάφορα τρόφιμα, όπως κατεψυγμένα μύρτιλλα, ελαιόλαδο, φιστίκια Αιγίνης, γάλα αμυγδάλου, σολομό και πολλά άλλα.

Αφού έδειξε τα ψώνια της, είπε: «Αυτά είναι τα είδη τροφίμων που αγοράζω τακτικά» και τόνισε: «Θα παρατηρήσετε ότι δεν αγοράζω καθόλου γλυκά, μπισκότα, κέικ, σνακ, παγωτό ή επεξεργασμένα τρόφιμα. Για μένα, αυτός είναι ο τρόπος που κατάφερα να χάσω το λίπος από την κοιλιά στην εμμηνόπαυση και να νιώσω πιο δυνατή».

@harrahbrown These are the types of foods I buy each week. I practhe 90/10 rule. 90% nutrient dense foods while eating at home and 10% fun foods when going out to eat. #groceryhaul #healthyfood #over50women #over50 #over50andfabulous #aginggracefully #agingwell #agingbackwards ♬ Instrumental – Vibe – pedrin cria

Άσκηση και διατροφή για σφριγηλό σώμα

Όταν ρωτήθηκε για τη ρουτίνα της προπόνησής της, η Harrah μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να διατηρεί το σώμα της γυμνασμένο παράλληλα με την υγιεινή διατροφή της. «Δουλεύω full time και κινούμαι. Γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα και περπατώ τουλάχιστον 1,5 χιλιόμετρο κάθε μέρα», είπε ίδια.

Οφέλη των τροφίμων που επιλέγει η Harrah

Ορισμένα από τα τρόφιμα που επέλεξε η Harrah μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, αγόρασε κατεψυγμένα μύρτιλλα και φρέσκα βατόμουρα. Τα μούρα είναι από τα πιο υγιεινά φρούτα. Σύμφωνα με έρευνες συνδέονται με πολλά οφέλη για τον εγκέφαλο και τη γνωστική λειτουργία. Επιπλέον, αυτά τα μικρά φρούτα μπορούν να βοηθήσουν στην καθυστέρηση της γήρανσης και κατά συνέπεια στην προώθηση της μακροζωίας.

Η Harrah πήρε επίσης φρέσκα ψάρια, όπως σολομό και αποκάλυψε ότι θα απολαύσει ένα υγιεινό δείπνο με ψάρι ως μέρος της ισορροπημένης διατροφής της. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους φαίνεται τόσο νέα, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι τα λιπαρά ψάρια είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της όψης του δέρματος επιβραδύνοντας τα σημάδια γήρανσης, σύμφωνα με τη διαιτολόγο Johanna Angman.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ