Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: «Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί η υπόθεση» – Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του αστυνομικού

Για τις ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δεκάδες συλλήψεις για τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη και τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη μίλησε ο Βασίλης Καπερνάρος. Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου αστυνομικού είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι περιμένει πιέσεις για να κλείσουν στόματα για την υπόθεση.

Ο κ. Καπερνάρος αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις, απονέμοντας τα εύσημα στην Αστυνομία και τις δικαστικές Αρχές.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί η εξαιρετική δουλειά και η έρευνα που έχει γίνει έως τώρα από την Αστυνομία υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αλλά και της εποπτεύουσας εισαγγελέως Εφετών» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ανέφερε ότι «πρόκειται ίσως  για τη σοβαρότερη υπόθεση στα ποινικά χρονικά της χώρας» και πρόσθεσε ότι «πιστεύω πως θα δημιουργηθούν υποφάκελοι, υποδικογραφίες για την υπόθεση. Θεωρώ ότι θα επιμεριστούν καταρχάς και μετά θα συνενωθούν».

Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο, «για πρώτη φορά εμφανίζεται μια τέτοια εγκληματική οργάνωση. Υπάρχουν άνθρωποι που οδηγούν και καθοδηγούν άλλους για να σκοτώσουν. Πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση, έναν οπαδικό στρατό που είχε αντίπαλο την Αστυνομία, στόχο να σκοτώσει και είναι εχθρός της κοινωνίας».

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Δημοσθένης Πάκος, τονίζοντας ότι η Αστυνομία θα μείνει στο πλευρό της οικογένειας και θα συνεχίζει να την στηρίζει και «δεν θα αφήσουμε να κλείσει ή να ξεχαστεί η υπόθεση». «Πρόκειται για έναν οπαδικό στρατό. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι ανάλογο με αυτό που οδήγησε στη δολοφονία του Γιώργου. Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», υπογράμμισε στη  συνέχεια.

Ο ίδιος ευχήθηκε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, από όποια ομάδα και αν προέρχονται όλοι αυτοί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ANT1:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ