Χαμός στο J2US: Το απίστευτο ξέσπασμα Ψινάκη κατά Συνατσάκη – Αντέδρασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την αποψινή παρουσία του στο J2US.

Ο γνωστός μάναντζερ, αφού έριξε τη… φαρμακερή ατάκα του στον Ίαν Στρατή, μετά έβαλε στο στόχαστρο την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία δεν το χειρίστηκε με την ίδια ψυχραιμία όπως ο παρτενέρ της. (Δες εδώ τι συνέβη)

Ο γνωστός μάνατζερ είπε στον τραγουδιστή ότι μέχρι τώρα δεν του ήταν συμπαθής λόγω της συζύγου του, Μαίρης Συνατσάκη, που επίσης δεν του είναι συμπαθής δεδομένης της κόντρας τους στο παρελθόν.

Να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη στο πλαίσιο του #MeToo είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη όταν στο X Factor κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Η τοποθέτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και η αντίδραση του Ηλία Ψινάκη

Ακούγοντας τον Ηλία Ψινάκη, ο Ίαν Στρατής χαμογέλασε άβολα, ενώ στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας με την Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ενοχλημένη: «Είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #MeToo για να μην συμπαθούμε κάποιον».

Ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη άμεσα για να κατευνάσει τα πνεύματα αλλά και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των γυναικών.

«Να πω ότι συμφωνώ με την Πηνελόπη και εννοείται ότι είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες. Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που βρήκαν τη δύναμη, το κουράγιο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει.

Βλέπουμε δίπλα μας γυναικοκτονίες, φρικτά πράγματα. Εύχομαι καμία γυναίκα να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρέθηκαν όλες αυτές οι γυναίκες που έχουμε δει και ακούσει και άλλες τόσες που δεν έχουμε μάθει.

Θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω σκιά σε αυτό το πράγμα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για ένα περιστατικό και όχι το κίνημα MeToo», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και έδωσε τον λόγο στον Ηλία Ψινάκη.

Τότε ο Ηλίας Ψινάκης είπε ξεσπώντας: «Κυρία Αναστασοπούλου με ακούτε; Βεβαίως το σέβομαι το metoo και ήμουν από τους πρώτους που στήριζα τις γυναίκες αν ανατρέξετε στην ιστορία. Μιλάω από προσωπική πείρα. Ήμασταν στο X-Factor και κάποια στιγμή κάνω ότι κατεβάζω – συνεννοημένος με την Κατερίνα Λιόλιου- και καλά το σουτιέν και αμέσως την άλλη ημέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή – δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα – άρχισε ένα metoo κι όλοι με έλεγαν βιαστή. Κι εμένα δε με νοιάζει αυτό, είμαι ψημένος. Όμως η κα Λιόλιου με αυτή την επέμβαση της κυρίας αυτής έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχα πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό αλλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που για να πουλήσουν 2 ρουχαλάκια, το εκμεταλλεύονται».

Η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε εκείνη την ώρα ότι έρχονται όλοι σε δύσκολη θέση…

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ