Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αττική Οδός από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης, στην είσοδο Παπάγου της Περιφερειακής Υμηττού και στον Κόμβο της Λ. Ηρακλείου στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 10/04/2024 έως τις  06:00 το πρωί της Πέμπτης 11/04/2024, η είσοδος Παπάγου (Κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Κόμβο Κατεχάκη (Κόμβος Υ1 Περιφερειακής Υμηττού) ή από τον Κόμβο Δημοκρίτου (Κόμβος Υ3 Περιφερειακής Υμηττού).

Επίσης, κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 10/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 11/04/2024 η είσοδος από τον Κόμβο της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Κόμβο Αθηνών –Λαμίας (Κόμβος 8) ή από τον Κόμβο της Λ. Κύμης (Κόμβος 10).

Η Αττική Οδός Α.Ε. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων να να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οδηγοί μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.aodos.gr, καθώς και το λογαριασμό της εταιρείας στο στο Twitter/X (@aodostraffic).

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ