Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα – Κλειστός ο Κόμβος 16 προς Ελευσίνα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αττική Οδός από τις 10 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου για τον συνδετήριο κλάδο της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού, προς Ελευσίνα, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα – Κέντρο (Κόμβος 16), λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από την περιοχή της Παλλήνης με προορισμό την Ελευσίνα μπορούν να εισέλθουν μέσω της εισόδου προς Ελευσίνα του κόμβου της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15).
  • Οι οδηγοί που έχουν, ήδη, εισέλθει στην Αττική Οδό από τον κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κινηθούν ευθεία και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), από όπου μπορούν να κάνουν  αναστροφή, να επανεισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο, μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ Παιανίας), από τη γέφυρα του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός Α.Ε. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων να να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ