Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους την Παρασκευή 26 Απριλίου μέσα από μία ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας το θέμα του χωρισμού στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο που η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας επέλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να γνωστοποιήσουν την αλλαγή στην προσωπική τους ζωή.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Την Παρασκευή δεχτήκαμε κάποια τηλεφωνήματα ότι θα έρθει μία ανακοίνωση, ένα δελτίο Τύπου για ένα ζευγάρι που χωρίζει. Τελικά στις 5 το απόγευμα ήρθε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Θέλω να σας πω, επειδή έτυχε και το συζήτησα, το παρασκήνιο γι’ αυτή την ανακοίνωση είναι -επειδή πολλοί είπαν ‘τι είναι στο Μπάκιγχαμ για να βγάλουν ανακοίνωση;’ – ότι επειδή τα σχολεία κλείνουν το Πάσχα και τα παιδάκια τους είναι ανήλικα αλλά όχι τόσο μικρά ώστε να μην ανοίξουν μία κουβέντα στο σπίτι τους μία κουβέντα που να αφορά τους γονείς τους, προτίμησαν να σκάσει αυτή η είδηση αφού είχαν κλείσει τα σχολεία για Πάσχα, ώστε να υπάρχουν 15 μέρες, να γίνουν όποια σχόλια γίνουν και να έχουν αυτοί τον έλεγχο στο τι θα δουν τα παιδιά τους.

Επειδή έτυχε και ήμασταν παρέα στα γενέθλια της Μαριέττας, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ αγαπημένο. Και όσα προβλήματα κι αν πέρασαν, έκαναν συνειδητή προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Εγώ εκτιμώ όταν δύο άνθρωποι ώριμοι που έχουν αποκτήσει παιδάκια, το παλεύουν μέχρι τέλους. Το ότι δεν τα καταφέρνουν και παίρνουν τέτοια απόφαση, είναι σεβαστή κι εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Πήγαν σε σύμβουλο γάμου, έκαναν προσπάθειες συμφιλίωσης πέρα από τα όποια ζητήματα είχαν…».

Δες περισσότερα παρακάτω:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ