Άση Μπήλιου για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι το χρονικό ενός προαναγγελθόντος χωρισμού»

Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα της Τετάρτης 17/4 η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μην αποδεχθεί τις προτάσεις του Mega για την την ανανέωση της συνεργασίας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ζappit και του Γιώργου Σκρομπόλα, η Ελένη Μενεγάκη δεν αποδέχθεικε καμία από τις τρεις προτάσεις που της έγιναν και έτσι, με την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ολοκληρώνεται και η συνεργασία της με το Mega. Aυτό, όπως ήταν λογικό προκάλεσε αναταραχή στο τηλεοπτικό τοπίο και πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την απόφαση της παρουσιάστριας.

Ανάμεσά τους και η Άση Μπήλιου. Η αστρολόγος που υπήρξε συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη για μια δεκαετία ανέφερε το πρωί της Πέμπτης μέσα από το Breakfast @Star, «Είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού. Στα γενέθλιά της ήταν η έκλειψη που φέρνει εκπλήξεις. Θεωρώ ότι το έχει καιρό τώρα επεξεργαστεί το πως θα είναι. Οι εκλείψεις δείχνουν αλλαγές που πολλές φορές δεν θέλουμε γιατί μας δημιουργούν στρες πόσω μάλλον όταν εκπροσωπείς ένα σταθερό ζώδιο όπως ο Σκορπιός. Σιχαίνονται τις αλλαγές, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα αλλάξουν ποτέ. Είναι μία μικρή κρίση μέσα τους. Υπάρχουν ζώδια που προσαρμόζονται εύκολα».

«Τελειώνει ένας συγκεκριμένος κύκλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναδουλέψει, δεν το πιστεύω. Αυτό που την καλεί το σύμπαν να κάνει είναι κάτι διαφορετικό. Θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία να το ξανασκεφτεί πραγματικά αν θα πρέπει να ξανακάνει το ίδιο. Είναι σε φάση να κάνει αλλαγές. Ξέρω το ωροσκόπιό της, συνεργαστήκαμε 10 χρόνια» τόνισε η αστρολόγος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ