Απεργία 17/4: Ηχηρό μήνυμα των διαδηλωτών και στη Θεσσαλονίκη – Ολοκληρώθηκε η μαζική πορεία – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα χιλιάδες διαδηλωτές και στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Οι απεργοί έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση για καλύτερους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τέλος στην αισχροκέρδεια.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν στην κινητοποίηση, ήταν: «απάντηση στην ακρίβεια θα δώσουμε οι πολλοί» και «διεκδικούμε ισχυρές και δίκαιες αμοιβές».

Όπως μεταδίδει το thesstoday, αρχικά πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης για να καταλήξουν έξω από το ΥΜΑΘ.

Νωρίτερα, εργαζόμενοι της efood έγραψαν με σπρέι στην Εγνατία στο ύψος του αγάλματος Βενιζέλου το σύνθημα: «Αύξηση τιμής στην παραγγελία, ΣΣΕ τώρα – Σωματείο εργαζομενων efood».

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, μέλη εκπαιδευτικών σωματείων και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου ξεκίνησαν πορεία από την Καμάρα. Αφού πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, οι διαδηλωτές κατέληξαν έξω από το ΥΜΑΘ.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ