Άντζελα Δημητρίου: Η αποκάλυψη του κουμπάρου της για τη σχέση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη – «Μπαίνουν τρίτοι ανάμεσά τους»

Τις ετοιμασίες για τη βάπτιση της κόρη της έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η Όλγα Κιουρτσάκη, την ίδια ώρα, που η ρήξη στη σχέση με την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου δεν έχει ξεπεραστεί.

Ο προσωπικός φίλος, κουμπάρος και στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας, Νίκος Δουλάμης, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε μητέρα και κόρη.

«30 χρόνια που μπαινόβγαινα στο σπίτι η κ. Ελένη μας έδινε την αγάπη της, τώρα όμως στεναχωριέμαι γιατί βλέπω την Άντζελα να υποφέρει και καλό είναι να ηρεμήσει. Την περιμένουν τα τραγούδια, την καταλαβαίνω, το έχω ζήσει κι εγώ αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Δουλάμης.

Και συνέχισε: «Με την Όλγα κάτι έγινε, με το παιδί με τη βάπτισή του. Θα έλεγα στην Όλγα να έχει το όνομα της μαμάς της το παιδί. Μπαίνουν τρίτοι στη μέση και τους χωρίζουν».

«Πιστεύω ότι θα πάει στα βαφτίσια και πρέπει να πάει η Άντζελα. Σε μια τέτοια ωραία μέρα, θα είναι όμορφα με χαμόγελο. Η Όλγα θα είναι αγκαλιασμένη με τη μητέρα της και θα πάνε, αυτό πιστεύω. Μπορεί να μιλήσω με την Όλγα και να της πω ότι δεν αξίζει τον κόπο», κατέληξε ο Νίκος Δουλάμης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ