Αντώνης Παπαηλίας: «Μου είπαν ότι μπορεί να πάθω έμφραγμα, γι’ αυτό σταμάτησα τον ρόλο της Λόλας»

Ο Αντώνης Παπαηλίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο performer που τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο J2US, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του, τις σκέψεις του να φύγει από την Ελλάδα και τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει τον ρόλο της Λόλας.

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου αλλά έχω μάθει από την οικογένειά μου να μην μένω στα δύσκολα, να τα προσπερνάω. Το 2011 έπρεπε να κατέβω στην Κω για μια κηδεία του πρώτου μου ξαδέρφου που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό στη Βουλιαγμένης, το βράδυ πήγα στο μαγαζί δούλεψα και την Κυριακή το πρωί… ήμασταν μαζί στο καράβι. Έπρεπε να συνοδέψω το φέρετρο», είπε αρχικά ο Αντώνης Παπαηλίας.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Παπαηλίας αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει υποστεί λέγοντας: «Φυσικά έχω bullying. Έχει τύχει να με κατεβάσει από τη σκηνή ενώ τραγουδούσα, γιατί σε κάποιον δεν άρεσε το παρουσιαστικό ενός άντρα να είναι ντυμένος γυναίκα. Γι’ αυτό και τότε είχα ανασφάλεια με το J2US και δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να το κάνω, φοβόμουν για τα σχόλια που θα άκουγα. Υπήρξαν σχόλια που με τρόμαξαν: “να βγάλεις καρκίνο”, “να πεθάνουν οι δικοί σου”. Γι αυτό σου λέω ότι ειδικά μετά τα Τέμπη, κάποιος έχει σοβαρούς λόγους να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Ένα όνειρο που έχω είναι να σηκωθώ να φύγω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ζήσω στο Άμστερνταμ. Δεν με απασχολεί τι δουλειά θα έκανα εκεί, εμένα πάντα η εστίαση μου άρεσε. Περάσαν τα χρόνια…».

Τέλος, αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να κάνεις performances υπό την περσόνα της Λόλας: «Πριν από κάποιους μήνες είχα κάποια μικρό “ατύχημα” να τα πω, όσον αφορά την υγεία μου, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι κάτι παροδικό, απλά χρειάζομαι πολλή ξεκούραση και πολλούς χαμηλούς παλμούς κατά τις βραδινές ώρες. Γι’ αυτό σταμάτησα τον ρόλο της Λόλας, μου είπαν ότι μπορεί να πάθω έμφραγμα».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ