Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω πολύ μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι μόνος»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης την Κυριακή 28/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για το Maestro.

«Δεν σταματάω να ενηλικιώνομαι στο κομμάτι της υποκριτικής. Και ακριβώς επειδή η τέχνη που κάνω είναι ένα ζωντανό πράγμα, κάθε φορά ανακαλύπτω κάτι καινούριο για μένα. Υπάρχουν 2-3 στιγμές που το έγινε αυτό. Όταν πήρα τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο μου στην τηλεόραση τότε ήταν που κατάλαβα ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτή την δουλειά. Αυτό το οφείλω στην Φρόσω Ράλλη που επέμενε να είμαι στην σειρά «Άγρια παιδιά» στο MEGA. Διαφορετικά θα μπορούσα να ασχοληθώ με την διαφήμιση, πιστεύω έχω ταλέντο σε αυτό», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Για την κοσμοθεωρία του και την στάση ζωής του υπογράμμισε: «Δεν κάνω όνειρα γιατί όταν κάνω όνειρα γελάει το συμπάν. Ονειρεύομαι να ζω και αύριο και να συναντιέμαι με ανθρώπους που έχουν μέσα τους μία φλόγα να σιγοκαίει, να έχουν ενδιαφέρον για την ζωή και για την δουλειά τους, και όχι να έχουν το «βλέμμα της αγελάδας». Πριν το πρόβλημα υγείας μου είχα και εγώ «το βλέμμα της αγελάδας», πήγαινα αδιάφορα από δουλειά σε δουλειά. Τώρα θέλω να με αφορά η δουλειά που κάνω. Μου έγινε σαφές επίσης ότι έχω πολύ μεγάλη ανάγκη την συντροφικότητα, ότι δε μπορώ να πορεύομαι σε αυτή την ζωή μπαίνοντας στο σπίτι μόνος μου και να κοιτάω το ταβάνι. Έχω ρυθμιστεί σε αυτή την κατεύθυνση. Παλιά περίμενα να μου έρθουν από μόνα τους τα πράγματα».

«Έχω υπάρξει και καλός και «κακός», κανείς δεν είναι ένα πράγμα μόνο. Δεν νιώθω ότι μπορώ να αναλάβω την ευθύνη του να έχω ένα παιδί. Μου φαίνεται βουνό. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε 5 ή 10 χρόνια», συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Μεταξύ άλλων ο Αντίνοος Αλμπάνης για το Maestro είπε: «Πολλά θα συμβούν στον νέο κύκλο του Maestro. Στο τελευταίο επεισόδιο που είδαμε με όλα τα παιδιά, και ενώ έχουμε διαβάσει το σενάριο, με αυτό που είδαμε σοκαριστήκαμε», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ