Ανδρέας Μικρούτσικος: «Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός»

Με αφορμή το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνησα στο ριάλιτι Tv Queen,  ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Μπαρτζώκα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε κάνει στο παρελθόν για την Ιωάννα Μαλέσκου με την οποία τώρα θα συνεργαστεί, αλλά και στην καταπίεση που ένιωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είχα δει αποσπασματικά λίγο από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, και είδα ένα πράγμα πολύ σφιγμένο. Δε γινόταν εκείνη η έκρηξη που θα απαιτούσα από μια παρουσιάστρια πολλά υποσχόμενη. Μάλιστα, έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι και πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι. Ήταν η βασίλισσα της παρενθετικής πρότασης… αυτό είχα πει στον αέρα, μια κριτική που όταν μιλήσαμε με την Ιωάννα, την είπα και στην ίδια… μου είπε ότι έχω δίκιο» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το καινούργιο show εκ των πραγμάτων μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα, αλλά είναι και ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Δεν ένιωσα ελεύθερος στη Super Κατερίνα, και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που είναι εκεί. Δε γίνεται άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται επειδή λέγοντα κάποια ωραία λόγια.

Ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω. Αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο κάτι που θα πω, το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένος και ότι πολλές φορές δεν υπήρχε σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα. Στα έργα δεν έβλεπα αυτά που άκουγα» είπε με αφορμή τη μείωση της παρουσίας του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας, και αυτό της κάνει κακό. Αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα, σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δε μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία, δε μπορώ να σου πω αυτά που θέλω, άρα σου λέω τις εμπειρίες μου.  Το δεύτερο είναι ότι συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να της γράφουν στα social media» κατέληξε σχολιάζοντας την Κατερίνα Καινούργιου.

«

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ