Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης στο Live News – «Ενημερώθηκα από δημοσιογράφο για το τι έχει συμβεί»

Σοκάρουν οι περιγραφές του πατέρα της άτυχης 28χρονης στο Live News.

Η Κυριακή μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της και μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος επικοινώνησε με τον πατέρα της Κυριακής, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

«Μέχρι και τώρα δεν με έχει ενημερώσει έστω και τυπικά ένας άνθρωπος της αστυνομίας ότι η κόρη μου έχει δολοφονηθεί. Εκείνο το πρωί που ενημερώθηκα από μία δημοσιογράφο για το τι έχει γίνει, έφτασα στο αστυνομικό τμήμα περίπου στις 10.00. Θα με δείτε στα βίντεο από εκείνη την ημέρα, είμαι με τα ρούχα της δουλειάς. Μιλάω με τον εξωτερικό φρουρό στο φυλάκιο και δεν με άφησαν να ανέβω επάνω στον αξιωματικό υπηρεσίας, ενώ ενημέρωσα ότι είμαι ο μπαμπάς της κοπέλας που σκότωσαν εδώ.

Επικοινώνησα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει το τμήμα δυτικής Αττικής και να μεταβώ εκεί. Δεν με άφησαν να δω τον αξιωματικό υπηρεσίας για να επιβεβαιώσω ότι ήταν η κόρη μου! Τι θα μου πουν ότι πήγα στο τμήμα δυτικής Αττικής και ενημερώθηκα; Ποιος με ειδοποίησε; Με πήρε ένας κύριος, μου είπε ότι είναι διευθυντής της αστυνομίας, μου είπε: «είμαι και πατέρας και πονάω και εγώ», πώς πονάει; Ο πόνος του άλλου αντέχεται, ο πόνος ο δικός μας δεν αντέχεται».

Λέει η κόρη μου: «θέλω ένα περιπολικό γιατί κινδυνεύω από τον πρώην μου», της απαντάνε: «θέλετε ένα περιπολικό για τον πρώην σας;». Είναι αυτή ερώτηση; Ναι ένα περιπολικό να βοηθήσει ή να πάει τον πρώην της κάπου; Μπορεί να είχε δουλειές ο πρώην και να χρειάζεται αμάξι. Ντροπή γι’ αυτά που έλεγε. Να αλλάξει η νομοθεσία του δημοσίου και όποιος είναι ακατάλληλος υπάρχουν και οι οικοδομές. Η αξιωματικός την ώρα που ήταν στο συμβάν από το κινητό ακούγεται να λέει «παιδιά τι γίνετε τώρα;».

Δεν ήξερε καν την διαδικασία, ρωτούσε τους άλλους που ήρθαν με τις μηχανές και έδιναν οδηγίες. Εν το μεταξύ λέει για το μαχαίρι, ήταν πεσμένος στο πλάι και το κράταγε ακόμη, φαντάζεστε να σηκωνόταν και μαχαίρωνε και τους ίδιους; Θανάσιμα λάθη, τραγικά. Οι επιστολές γράφτηκαν τώρα ή από τον ίδιο σε προσωπικό μέρος με τον δικηγόρο του ή από κάποιον άλλον. Όποιος δεν την ήξερε την έλεγε Κυριακή, αυτός την έλεγε μωρό μου, Κική μου, αγάπη μου και όχι Κυριακή».

Στη συνέχεια ο πατέρας της 28χρονης μίλησε για την αγάπη και την στήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο για αυτές τις τραγικές ώρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ