Άγιοι Ανάργυροι: Πρώτη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στο ΑΤ μετά την δολοφονία της Κυριακής

Δεκαοχτώ μέρες μετά την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έγινε η πρώτη καταγγελία γυναίκας εναντίον του πρώην συντρόφου της στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, στο φως έρχεται η πρώτη καταγγελία γυναίκας για λεκτική βία και απειλές.

Σύμφωνα με το Mega, το μεσημέρι της Πέμπτης μία 46χρονη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και κατήγγειλε πως ο πρώην σύζυγός της, την απειλεί στο τηλέφωνο, προκαλώντας της ανησυχία.

Έτσι οι αστυνομικοί ακολούθησαν κατά γράμμα το πρωτόκολλο και έκαναν όσα έπρεπε να έχουν κάνει στην περίπτωση της 28χρονης. Ενημέρωσαν την 46χρονη για τις δομές που θα μπορούσαν να την μεταφέρουν με ασφάλεια, την ρώτησαν για το ιστορικό, και για τα στοιχεία του πρώην συζύγου της. Μάλιστα, εγκατέστησαν στο κινητό της 46χρονης την εφαρμογή Panic button.

Αμέσως, οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους στην Κόρινθο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 45χρονος συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον την δικαιοσύνης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ