Άγιοι Ανάργυροι: «Ο πατέρας της Κυριακής δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν θα ξαναδεί το κοριτσάκι του»

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της  28χρονης Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. «Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια» λέει χαρακτηριστικά η δικηγόρος του, Ελένη Μαζαράκη.

Η κ. Μαζαράκη μιλώντας στο Mega, αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό ανάμεσα στον Νίκο Συρίγο και τον Γιώργο Καλλιακμάνη μεταφέροντας ένα μήνυμα του πατέρα της άτυχης Κυριακής Γρίβα. Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σημειώθηκε ένταση στο πλατό της εκπομπής μεταξύ των Νίκου Συρίγου και Γιώργου Καλλιακμάνη, με βαριές εκφράσεις να ειπώνονται μεταξύ των δύο ανδρών.

«Ο πατέρας της Κυριακής θα ήθελε να επιστρέψει ο κ. Καλλιακμάνης, διότι ένιωσε στα λόγια του δικαίωση επειδή έθεσε τα λόγια του υπόψιν του κοινού και ημών ότι υπάρχουν ευθύνες και άνωθεν και όχι μόνο των αστυνομικών που υπηρετούσαν εκείνη την στιγμή, αλλά και υπάρχει η ευθύνη αυτών των αξιωματικών που τους τοποθέτησαν στα θέσεις αυτές και υπηρετούσαν σε νευραλγικά πόστα», είπε αρχικά.

«Ο πατέρας της Κυριακής είναι συντετριμμένος, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια, είναι το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να τύχει σε έναν άνθρωπο. Δεν έχει καταλάβει ότι δεν θα ξαναδεί το κοριτσάκι του. ο ίδιος ο πατέρας επειδή μεγάλωσε τα παιδιά του, είχε ζήσει αυτή την σχέση. Υπήρχαν περιστατικά, σε αυτή την σχέση, έντονης βίας. Το κορίτσι είχε εμφανιστεί καλοκαιρινό μήνα με μακρυμάνικο φόρεμα και όταν ρωτήθηκε από τον πατερά προσπάθησε να καλύψει τον σύντροφό της και δράστη. Τα κάλυπτε γιατί φοβόταν την αντίδραση του πατέρα της, μην συμβεί τίποτα χειρότερο», συνέχισε η κ. Μαζαράκη.

«Από δημοσιογράφο ενημερώθηκε για την δολοφονία της 28χρονης. Κανείς δεν τον ενημέρωσε από το αστυνομικό τμήμα», προσέθεσε.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ