Αυτιάς: Ο κύβος ερρίφθη για την αντικατάσταση του

Μπορεί ακόμα ο Γιωργος Αυτιάς να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα για ψηφοδέλτιο επικράτειας της ΝΔ ωστόσο στον Σκαι εδώ και καιρό δουλεύουν το σενάριο της αντικατάστασής του και μάλιστα εκ των έσω προς το παρών όπως πρώτη σας είχα ενημερώσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έγιναν διάφορες συζητήσεις και έπεσαν στο τραπέζι διαφορά ονόματα από τα πιο μεγάλα μέχρι δημοσιογράφους ικανούς που έχουν δώσει τα διαπειστευτήριά τους. Ωστόσο η λύση που κυριάρχησε ήταν να πάνε σε σίγουρα πράγματα και να μην ρισκάρουν πολλά. Έτσι, από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν την εκπομπή «Καλημέρα» θα παρουσιάζουν εκ περιτροπής τα επιτυχημένα δίδυμα του σταθμού, τα οποία καλούνται να βάλουν πλάτη όχι φυσικά με το αζημίωτο.

Ποια είναι αυτά; Το δίδυμο του «Σήμερα» Δημητρης Οικονόμου και Ακης Παυλόπουλος εναλλάξ με τους «Αταίριαστους», Γιαννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας θα καλύψουν το κενό του Γιώργου Αυτιά ως τον Ιούλιο, οχι όμως ως δίδυμα αλλά ο καθένας ως μονάδα για να αναλογεί στη πράξη ένα Σαββατοκύριακο στον καθένα.

ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ