Άδωνις Γεωργιάδης: «Κόλαφος» για τον Παύλο Πολάκη – «Γελοίο υποκείμενο, σίχαμα»

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Παύλου Πολάκη μιλώντας στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» το βράδυ της Τετάρτης 10/4 ξεστομίζοντας πολύ βαριές κουβέντες.

«Πάντα λέω ότι ο Πολάκης είναι ένα γελοίο υποκείμενο, δεν είχα ποτέ αμφιβολία για αυτό αλλά το σημερινό πιστεύω ότι και η κα. Καλογεροπούλου, με την οποία έχουμε ιδεολογική διαφωνία, θα το καταδικάσει μετά βδελυγμίας. Προσέξτε, τι λέει ο άνθρωπος αυτός ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος – που μπορείς να διαφωνείς μαζί του, να θεωρείς ότι δεν ήταν καλός υπουργός Εργασίας, να πεις ότι θέλεις – ήταν ένας αργυρώνητος προδότης ο οποίος για να πάρει αυτή την άμισθη θέση στον ΟΗΕ πούλησε τις εκλογές επίτηδες εναντίον του Τσίπρα» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θέλετε να κάνουμε τώρα πολιτική στην Ελλάδα λέγοντας «εσύ είσαι προδότης», «εσύ είσαι διεφθαρμένος», «εσύ είσαι περισσότερο προδότης» και αυτό λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και κόμμα. Με συγχωρείτε, κάποια στιγμή πρέπει να μπουν όρια στην πολιτική! Έτσι θα γίνει η πολιτική πια στην Ελλάδα; Μα τι ντροπή είναι αυτή; Τι σίχαμα είναι αυτός ο άνθρωπος, ρε παιδάκι μου; Τι σιχαμένος είναι αυτός ο άνθρωπος; Σιχαμένος πραγματικά, σιχαμένος! Σιχαμένος» πρόσθεσε.

«Σιχαμένος, όταν πάει και λέει ότι ο άλλος τα ‘χει πάρει έτσι από τη Νέα Δημοκρατία! Σιχαμένος, σίχαμα, ουστ! Έτσι θα γίνει η πολιτική στην Ελλάδα, δεν ντρέπεται ο Κασσελάκης που τον κρατάει; Δεν φταίει όμως κανένας άλλος, ο Τσίπρας φταίει που δεν τον διέγραψε! Ο Τσίπρα φταίει για όλα! Που του έκανε τέσσερα χρόνια όσα του έκανε, τον κράτησε στη θέση του και συνεχίζει να κάνει τώρα αυτά τα αίσχη. Βρωμίζει όλη την πολιτική ζωή της Ελλάδας» συμπλήρωσε, εν εξάλλω, ο Άδωνις Γεωργιάδης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στο ενημερωτικό μαγκαζίνο του Action 24.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ