Αχιλλέας Μπέος: Συνελήφθη ο δήμαρχος Βόλου

Ο Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Γαργάλας για απειλή που δέχθηκε από τον δήμαρχο Βόλου κατά την αποχώρησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Ο δήμαρχος βόλου συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στην αστυνομία και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδικότερα, χθες ο κ. Δήμαρχος αποχωρώντας από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, αφού ο πρόεδρος του Δ.Σ., κήρυξε την διάλυσή της και εν μέσω συνθημάτων των πολιτών που είχαν προσέλθει να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση και να στηρίξουν τον Κ. Γαργάλα, του είπε, «εσύ βάλε μυαλό».

Η συγκεκριμένη φράση μετά και την επίθεση που είχε δεχθεί ο κ. Γαργάλας την περασμένη Παρασκευή στη ΔΕΥΑΜΒ από τον τότε δημοτικό σύμβουλο, Βασίλη Ζαχείλα, εξελήφθη από την κ. Γαργάλα, αλλά και άλλους που την άκουσαν, ως απειλή κατά του κ. Γαργάλα και ως επιβράβευση της συμπεριφοράς του Β. Ζαχείλα, μέλη της οικογένειας του οποίου, ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις θέσεις του κοινού.

Ο κ. Γαργάλας, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, επισήμανε, ότι ήταν μονόδρομος η κατάθεση της μήνυσης, γιατί – όπως είπε- κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ