17 Κλωστές-Στο MEGA, η σειρά της COSMOTE TV τη νέα σεζόν!

Σε μια κίνηση απρόβλεπτη και σίγουρα ματ, προχώρησε το κανάλι του MEGA, το οποίο εάν και ήδη είχε σχηματίσει μια «γεμάτη» και πολυαναμενόμενη prime time ζώνη για τη νέα σεζόν 2024-2025, πρόσθεσε στο δυναμικό του μια σειρά που… όλοι θα ήθελαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, το MEGA αγόρασε τα δικαιώματα προβολής της νέας παραγωγής μυθοπλασίας της COSMOTE TV, «17 Κλωστές» που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Η σειρά 6 επεισοδίων, «17 Κλωστές», σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου – Κάτιας Κισσονέργη και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια θα έρθει τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε ελεύθερη συχνότητα, στο MEGA.

Μένει να αποφασιστεί βέβαια από τους ιθύνοντες του καναλιού εαν θα προβληθεί στο πρώτο ή δεύτερο μισό της σεζόν. Σίγουρα όμως θα προβάλλεται εβδομαδιαία.

Η σειρά διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα και εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος.

Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο.

Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

Οι «17 Κλωστές» που βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την «Tanweer Productions».

πηγή: https://youfly.com/kats-me-if-you-can/17-klostes-sto-mega-i-seira-tis-cosmote-tv-ti-nea-sezon/

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ