Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Φρέσκια ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα και είναι το είδος που σε ενθαρρύνει να αφήσεις κάποιες από τις αναστολές σου, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου πιο ολοκληρωμένα. Μπορεί να είναι μια στιγμή για βελτίωση καταστάσεων, σχέσεων, στάσεων και έργων μέσα από ένα πνεύμα διαφάνειας. Με αυξημένη ελευθερία και σεβασμό οι σχέσεις ανθίζουν. Μπορεί να είσαι σε θέση να εγκαταλείψεις τις δυσλειτουργικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα όσον αφορά την προσέγγιση σου στην ανάπαυση, την αποκατάσταση, την αποφυγή και τις συνήθειες με άνεση και ασφάλεια.

Ταύρος

Η προσκλητική ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα για όλα τα κοινωνικά, ρομαντικά και δημιουργικά πράγματα και τα θέματα περιπέτειας και προόδου βελτιώνουν τη διάθεση και τις προοπτικές σου. Η Αφροδίτη στον κοινωνικό σου τομέα εναρμονίζεται με τον Ουρανό στο ζώδιο σου σήμερα και μπορείς να απολαύσεις μια ώθηση στην κοινωνική σου ζωή. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για εφευρετικές νέες ιδέες, όνειρα και μια θεμελιώδη αίσθηση των δυνατοτήτων. Ψάξε σε φίλους και ομαδικές δραστηριότητες για ευκαιρίες να συναναστραφείς με κάποιον ειδικό.

Δίδυμοι

Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να νιώσεις σα να φεύγει ένα βάρος από πάω σου. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να αφήσεις τις βαριές ενέργειες. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη. Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή ευλογεί την επαγγελματική ή τη δημόσια ζωή σου και σήμερα η σύνδεση της με τον Ουρανό μπορεί να σε τονώσει, ιδιαίτερα στα μάτια του κοινού ή των υψηλοτέρων. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου σοφία και να λύσεις ένα πρόβλημα. Προσφέρεις μοναδικές γνώσεις γι’ αυτό που κάνεις και οι άλλοι το λαμβάνουν υπόψη.

Καρκίνος

Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού οι άνθρωποι γύρω σου δείχνουν πρόθυμοι να μετακινήσουν προβλήματα του παρελθόντος. Ο πειραματισμός με ιδέες μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες όπως η δικτύωση. Είναι καλή ιδέα να κάνεις λίγη μίξη, αν δε σου έχει έρθει φυσικά. Η μάθηση, η κοινή χρήση, η προώθηση και η δημοσίευση μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση. Είναι δυνατή μια νέα, βελτιωμένη σύνδεση. Είναι πιθανό να συνδεθείς με άλλους που σε εμπνέουν διανοητικά ή με θέματα και πληροφορίες.

Λέων

Η ελευθερία από μια υποχρέωση μπορεί να είναι ισχυρή σήμερα και αισθάνεσαι υπέροχα ή η ανακάλυψη ενός νέου τρόπου προσέγγισης ενός ενοχλητικού προβλήματος είναι συναρπαστική. Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να εναρμονίζονται, είσαι σε καλή θέση να βελτιώσεις μια σχέση ή να έχεις μια κοινωνική ανακάλυψη. Μπορεί να υπάρξει μια χαρούμενη, οικεία σύνδεση, μια οικονομική πρόοδος ή μια βελτίωση στο χώρο εργασίας που σε φέρνει σε καλή διάθεση τώρα. Οι άνθρωποι μπορεί να σε δουν και να σε εκτιμήσουν για τη μοναδική συμβολή σου.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στον ηλιακό 7ο οίκο σου το να λάβεις υπόψη την άποψη του συντρόφου σου, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική αυτές τις μέρες και ιδιαίτερα σήμερα, με την Αφροδίτη σε αρμονία με τον Ουρανό. Μπορεί να υπάρχει ένα πνεύμα ανάπτυξης, προόδου σε μια σχέση ή με συναισθήματα για την κατάσταση της σχέσης σου. Είναι μια πολλά υποσχόμενη στιγμή για να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό ή να έχεις ένα καταιγισμό ιδεών για να βρεις εμπνευσμένες ιδέες. Αυτό που προκύπτει σε μια συνεργασία ή μια φιλία σήμερα, μπορεί να είναι πολύ παραγωγικό ή τουλάχιστον να αισθάνεσαι ότι μπορείς να μετακινήσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Ζυγός

Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού είσαι σε εξαιρετική θέση για να φέρεις μια θετική, προοδευτική προσέγγιση σε πρακτικά ζητήματα και σε ωφελεί πολύ να το κάνεις. Καθώς επιδιώκεις τη δουλειά ή τις καθημερινές σου ρουτίνες, αναδύονται κοινωνικές ευκαιρίες ή θετικές δονήσεις. Οι λύσεις στα προβλήματα είναι απίθανο να είναι παραδοσιακές αυτή τη στιγμή ή δεν προκύπτουν με το συνηθισμένο τρόπο, επομένως είναι λογικό να κρατάς το μυαλό σου ανοιχτό στις πιθανότητες. Μπορεί να ανακαλύψεις συναρπαστικές, εναλλακτικές μεθόδους σχετικά με την υγεία, τη διατροφή ή τη φυσική σου κατάσταση.

Σκορπιός

Οι ενέργειες του σήμερα υποστηρίζουν το να νιώθεις πιο φρέσκια, αισιόδοξη και σίγουρη. Οι άλλοι είναι απίθανο να αποτρέψουν εσένα ή τα σχέδια σου, καθώς η Αφροδίτη και ο Ουρανός εναρμονίζονται στους τομείς των σχέσεων σου. Υπάρχει ένα χαρούμενο πνεύμα ανάπτυξης μέχρι την ημέρα που θα γίνεις ο εαυτός σου. Οι άλλοι ελκύονται από τις πιο ιδιόμορφες, πιο μοναδικές ιδιότητες σου, τις οποίες μπορείς να μοιραστείς με χαρά ή προσελκύεις ασυνήθιστους ανθρώπους προς το μέρος σου. Μπορείς να ανατρέψεις σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα ή βαρετή κατάσταση με μια φρέσκια και διασκεδαστική προσέγγιση.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, μπορεί να νιώσεις κάποια ανάγκη να κρατήσεις χαμηλό προφίλ για να προλάβεις την ανάπαυση ή τη θεραπεία. Ωστόσο μια ανάλαφρη αίσθηση της ημέρας σε κρατά σε καλή διάθεση. Μια ανοιχτή και εποικημένη προσέγγιση είναι επωφελής, ιδιαίτερα με την οικογένεια ή τα άτομα με τα οποία ζεις ή μοιράζεσαι στενά. Η σκέψη σου είναι στραμμένη προς το μέλλον και με αυτοπεποίθηση μπορείς να προσεγγίσεις οικιακά θέματα και ρουτίνες ή να εργαστείς με νέο και βελτιωμένο τρόπο.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη συνδέεται με τον Ουρανό σε κοινωνικούς τομείς του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, φέρνοντας ευχάριστη και ίσως και πρωτοποριακή ενέργεια για ρομαντικά θέματα, μάθηση, ανταλλαγή και σύνδεση γενικά. Νιώθεις πιο ελεύθερη και πιο αυθόρμητη απ’ ότι συνήθως. Μπορεί να υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα να μάθεις μέσω ενός αδελφού, ενός συμμαθητή ή ενός φίλου ή η έμπνευση έρχεται για ένα θέμα ενδιαφέροντος. Η ενημερωμένη τεχνολογία μπορεί να ανοίξει ένα νέο κανάλι επικοινωνίας για σένα ή να συνδεθείς με έναν ειδικό φίλο.

Υδροχόος

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Ουρανού ελαφρύνει το φορτίο και τη διάθεση σου σήμερα. Αυτή μπορεί να είναι μια ευχάριστη μέρα για τη βελτίωση του σπιτιού, τις ανέσεις, τις απολαύσεις και την ανακάλυψη νέων ενδιαφερόντων. Είσαι λίγο πιο τολμηρή και πρόθυμη να πειραματιστείς, ιδιαίτερα με τις πρακτικές, επιχειρηματικές και οικονομικές υποθέσεις που μπορούν να επωφεληθούν από μια νέα προοπτική. Με άνοιγμα σε νέους τρόπους να ακολουθήσεις τη ρουτίνα, μπορείς να διασκεδάσεις και να σημειώσεις σήμερα πρόοδο.

Ιχθύες

Οι δυνάμεις έλξης σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές μέσω των επικοινωνιών σήμερα. Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού σε βοηθά να απολαύσεις τον εαυτό σου, αποσπώντας σε αρκετά από τις ανησυχίες σου. Την κάνει μια δυνητικά εξαιρετική μέρα για προσωπικά σχέδια και προσωπική έλξη, καθώς η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και η ενέργεια του Ουρανού την ενισχύει. Οι άνθρωποι παρατηρούν ιδιαίτερα και εκτιμούν τις μοναδικές σου ιδιότητες ή την άποψη σου. Μπορεί να λάβεις καλά νέα , αλλά είναι επίσης απολύτως πιθανό κάτι που επικοινωνείς ή ο τρόπος με τον οποίο μεταφέρεις τα μηνύματα σου, να σε βοηθά να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @thestylestalkercom



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ