Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η ανάγκη να δεις μια σχέση ή ένα έργο που μπορεί να προκύψει σήμερα, μπορεί να σε κάνει νιώσεις λίγο άβολα στην αρχή. Ωστόσο έχεις μια εξαιρετική αίσθηση των προτεραιοτήτων σου, καθώς η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο και αυτή η κατάσταση του μυαλού σε ενδυναμώνει. Το να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου απαιτεί χρόνο και ενέργεια και οι σημερινές επιρροές, σε βάζουν σε πιο ισχυρή θέση για να δεις τι αξίζει να επιδιώξεις. Είσαι σε καλή θέση για να οργανώσεις ή να επιλύσεις προβλήματα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται σήμερα και μια σημαντική φιλία ή συμμαχία μπορεί να σταθεροποιηθεί. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι πρέπει να συγκεντρώσεις τα στρατεύματα για να χειριστείς μια σημαντική ευθύνη. Αυτή η ενέργεια υποστηρίζει συμβιβασμούς και διαπραγματεύσεις και φέρνει περισσότερο σκοπό στους κοινωνικούς σου δεσμούς. Μπορεί να ανακαλύψεις τη βιωσιμότητα ενός έργου ή ενός μακροπρόθεσμου στόχου σήμερα, διευκολύνοντας τη λήψη των σωστών αποφάσεων.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν ικανοποιητική και ουσιαστική δουλειά. Μπορεί να λύσεις ένα περίπλοκο πρόβλημα ή να ανακαλύψεις έναν πόρο που σε βοηθά πάρα πολύ. Με τη συνάντηση της Αφροδίτης και του Κρόνου στην κορυφή του ηλιακού χάρτη σου, με το να είσαι συντηρητική, ρεαλίστρια και πειθαρχημένη φαίνεται να αποκομίζεις τις περισσότερες ανταμοιβές. Στην πραγματικότητα, μπορεί να δεθείς με άλλους ή να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου, κάνοντας υπεύθυνες ή ώριμες επιλογές.

Καρκίνος

Η σημερινή ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Κρόνου είναι μια καλή επιρροή για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και μια διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα επίσης στο παιχνίδι, σε βοηθά να αξιοποιήσεις την υπομονή και να επωφεληθείς από αυτήν. Έχεις την τάση να παίρνεις ορισμένους τομείς της ζωής σου πολύ πιο σοβαρά αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα τη γενική σου άποψη και πεποιθήσεις. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ορισμένους περιορισμούς ενός σχεδίου ή έργου τώρα, ή αισθάνεσαι δεσμευμένη καθώς ολοκληρώνεις περισσότερη δουλειά απ’ ότι είχες αρχικά προγραμματίσει.

Λέων

Οι σημερινές διελεύσεις σε τοποθετούν καλά για έρευνα, ένα έργο που απορροφά το πάθος και τονώνει τις σχέσεις. Μπορεί να προκύψει η ευκαιρία να διευθετήσεις ένα δύσκολο θέμα και μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να κάνεις το καλύτερο δυνατό σήμερα. Υπάρχουν λύσεις σε προβλήματα που πρέπει να βρεθούν και είναι πολύ πρακτικές. Οι προσπάθειες οργάνωσης και ελαχιστοποίησης του χρέους λαμβάνουν ισχυρή υποστήριξη. Ταυτόχρονα μπορεί να σκέφτεσαι και να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα για ένα οικονομικό ή οικείο θέμα και είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τα πράγματα ώριμα.

Παρθένος

Με τις σημερινές διελεύσεις η εφαρμογή κάποιας δομής και η απόδοση νοήματος στις απολαύσεις σου μπορεί να λειτουργήσει καλά. Οι εποικοδομητικές συζητήσεις ή οι δραστηριότητες με ένα σύντροφο ή φίλο μπορούν να διαμορφωθούν έντονα τώρα. Μια σχέση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο κίνητρο σου για την επίτευξη ενός στόχου ή φιλοδοξίας ή μπορεί να σχηματιστεί ένας κοινός σκοπός με ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο. Θα μπορούσες να έχεις μια στιγμή δεσμού με κάποιον ειδικό για μια κοινή ευθύνη, ανησυχία ή σημαντική εργασία.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις σε βρίσκουν λίγο πιο σοβαρή απ’ το συνηθισμένο, αλλά με όλους τους σωστούς τρόπους. Γνωρίζεις ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να ολοκληρώσεις μια εργασία, κάτι που σε βοηθάει πάρα πολύ. Η αντιμετώπιση της πραγματικότητας ή η εκπλήρωση των ευθυνών σου με την εργασία ή την υγεία είναι ικανοποιητική, καθώς η Αφροδίτη και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Μπορεί να δεσμευτείς ευχάριστα για ένα στόχο εργασίας ή αυτό – φροντίδας. Είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσεις τις καθημερινές ρουτίνες και τις συνήθειες σου και ίσως να απολαμβάνεις να βάζεις τα πράγματα σε τάξη.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις σε κάνουν να θέλεις να ειδικευτείς. Μπορεί να υπάρχει λόγος να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα για μια κατάσταση η οποία είναι ενδυναμωτική. Μπορεί να ασχολείσαι σοβαρά με μια σχέση ή ένα έργο και μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα δυνατή, καθώς αναπτύσεις ένα χόμπι ή ένα δημιουργικό εγχείρημα. Η απόκτηση πλεονεκτήματος στις τρέχουσες επιδιώξεις σου μπορεί επίσης να βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο. Μια ανανέωση μιας δέσμευσης είναι πιθανή, αλλά οι σημερινές διελεύσεις θα μπορούσαν να φέρουν στο φως περίπλοκα θέματα ή προβλήματα σε μια σχέση.

Τοξότης

Μπορεί να θέλεις να φέρεις περισσότερη τάξη, ομορφιά και δομή στο σπίτι ή στον ιδιωτικό κόσμο σου σήμερα, με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να ευθυγραμμίζονται στο ηλιακό 4ο οίκο σου. Το να βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά σήμερα μπορεί να εκπλήξει, αλλά τελικά είναι σωστό. Δε σε ενδιαφέρουν οι γρήγορες επιδιορθώσεις τώρα, καθώς επικεντρώνεσαι περισσότερο σε αυτό που είναι πιθανό να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Ίσως χρειαστεί να αποδεχτείς ένα άτομο ή μια κατάσταση για τους περιορισμούς του, για να μπεις στο σωστό πλαίσιο σκέψης που υποστηρίζει την πρόοδο.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να απολαύσεις την ικανοποίηση των ευθυνών σου ή να οργανώσεις τη ζωή σου. Το να αποκτήσεις μια πληρέστερη αίσθηση του τι μπορείς και τι δεν μπορείς να πετύχεις, σου δίνει δύναμη. Οι σημερινές ενέργειες είναι στέρεες για να θέσουν τα θεμέλια για μελλοντική επιτυχία ή ένα νέο μακροπρόθεσμο έργο. Οι συζητήσεις τείνουν να εκτελούνται από τη σοβαρή ή την επιχειρηματική πλευρά και αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεσαι γι’ αυτό που είναι πραγματικά εφικτό και όχι για φαντασιώσεις. Μπορεί να αναζητήσεις ευκαιρίες για να συνεργαστείς με κάποιον σε ένα έργο επικοινωνίας.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις σε ωθούν να είσαι προνοητική. Προτιμάς να αντιμετωπίζεις προβλήματα προτού να έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν. Είναι μια στιγμή για να απολαύσεις τις ιδέες ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου ή να δεσμευτείς με κάποιον για ένα κοινό στόχο, όραμα ή ευθύνη . Μπορεί ακόμα και να απολαμβάνεις το να κάνεις ένα προϋπολογισμό, να αντιμετωπίσεις μια οικονομική κατάσταση με σιγουριά ή να εξοικονομείς χρήματα. Σίγουρα η απομάκρυνση είναι ευκολότερη αν έχεις ένα σταθερό στόχο στο μυαλό σου. Μπορεί να ασχοληθείς σοβαρά με ένα σχέδιο ή μια ευθύνη, κάτι που είναι επίσης ικανοποιητικό.

Ιχθύες

Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για συγκέντρωση. Η συνεργασία ή η επιδίωξη ενός ειδικού έργου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Θέλεις να είσαι χρήσιμη και παραγωγική, αλλά πρέπει επίσης να διασκεδάσεις. Ευτυχώς έχεις έντονη αίσθηση των δυνατοτήτων σου, επομένως δεν τις υπερεκτιμάς ούτε τις υποτιμάς και ως αποτέλεσμα κάνεις καλές κρίσεις. Το να ασχοληθείς σοβαρά με ένα σχέδιο ή μια ευθύνη μπορεί να είναι στο επίκεντρο σήμερα και σου ταιριάζει πολύ. Ρίχνεις μια πιο ώριμη και ρεαλιστική ματιά στα πράγματα. Όμως, ενώ είσαι πιο ξεκάθαρη απ’ ότι συνήθως κινδυνεύεις να αναλάβεις περισσότερο απ’ το μερίδιο της ευθύνης σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @marianamachado____διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ