Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι ευρύτεροι στόχοι σου βρίσκονται σήμερα σε μεγαλύτερη εστίαση και νιώθεις πιο σίγουρη και άνετη με τον εαυτό σου. Είσαι πιο άνετη στο να εκφράσεις τις ιδέες και τα συναισθήματα σου. Η ολοήμερη διέλευση της Σελήνης στον τομέα της περιπέτειας βοηθά στο να ανέβει η διάθεση σου, καθώς ελέγχεις τα άγχη και τα προβλήματα. Λαχταράς συναρπαστικές εμπειρίες και ένα διάλλειμα από τη ρουτίνα ή μια αλλαγή σκηνικού. Ενώ μπορεί να βιώσεις κάποια ανησυχία ή δυσαρέσκεια μπορείς να ανακαλύψεις λίγους τρόπους για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να τραβήξεις τα άκρα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου και το να επιδοθείς σε κάποιο ιδιαίτερο, συγκεκριμένο χρόνο μπορεί τώρα να είναι πολύ ωφέλιμο. Είναι καιρός να ακούσεις την καρδιά σου και να συνδεθείς με τις πιο εσωτερικές σου επιθυμίες. Θα βοηθούσε αν εκμεταλλευόσουν αυτή την ευκαιρία για να αποκτήσεις αυτοκατανόηση. Έχεις την τάση να επεξεργάζεσαι τα συναισθήματα σου και τις πρόσφατες εμπειρίες σου σήμερα, αλλά σε ελκύουν επίσης καταστάσεις, άτομα και έργα που απασχολούν τα συναισθήματα σου και απορροφούν την προσοχή σου.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή να μάθεις μερικά πράγματα μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου με ένα ξεχωριστό για σένα άτομο, είτε πρόκειται για άμεσο ή έμμεσο μάθημα. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να εξαλείψεις τις διαφορές με τους άλλους ή να δημιουργήσεις περισσότερη ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Με τη Σελήνη στο αντίπαλο σου ζώδιο όλη μέρα, έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα και είσαι ιδιαίτερα προσαρμοστική. Αυτή η διέλευση συνήθως σου δίνει ώθηση σε κοινωνικό και ρομαντικό επίπεδο, ακόμα κι αν σημαίνει ότι τα προσωπικά σχέδια σου βρίσκονται προσωρινά στο πίσω μέρος.

Καρκίνος

Δυσκολεύεσαι να αγνοήσεις τη φροντίδα των επιχειρήσεων σου σήμερα. Το να οργανώνεις τη ζωή σου με μικρούς αλλά ουσιαστικούς τρόπους είναι μια πολύ καλή ευκαιρία τώρα. Μπορεί να σε ελκύουν ζητήματα που προηγουμένως ήταν κρυμμένα ή πολύ ιδιωτικά για να τα αναλύσεις ή να σκεφτείς ιδιαίτερα θέματα που απέφευγες στο παρελθόν. Η Σελήνη περνάει τη μέρα στον τομέα της ρουτίνας σου, των συνηθειών, της υγείας και της εργασίας σου και είσαι στο σωστό πλαίσιο για προσοχή στα συστήματα και τα προγράμματα που υπάρχουν στη ζωή σου που κρατούν τα πράγματα ομαλά.

Λέων

Μπορεί να σε ελκύει ιδιαίτερα να απολαμβάνεις και να εκτιμάς τον ελεύθερο χρόνο σου σήμερα, άλλες διεξόδους για την εκτόνωση της πίεσης. Έχεις επενδύσει συναισθηματικά και διανοητικά στις εγκάρδιες επιδιώξεις σου σήμερα. Για καλύτερα αποτελέσματα ίσως αποφασίσεις να εξερευνήσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου χωρίς πίεση και να δεις που σε οδηγούν. Το να σκέφτεσαι περισσότερο ορισμένες απόψεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα, καθώς μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις ένα θέμα διαφορετικά. Ο Ερμής πρόκειται να κινηθεί ανάδρομα και αυτή η μετατόπιση μπορεί να απαιτήσει επαναπροσανατολισμό.

Παρθένος

Η Σελήνη διεγείρει σήμερα τις ανάγκες σου για ασφάλεια και εξοικείωση. Επειδή είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο, ελκύεσαι προς θετικές ή χαλαρωτικές ατμόσφαιρες. Μπορεί να επωφεληθείς από την αναζήτηση μέσα σου τώρα, όπου μπορεί να βρεις πολλά για να συλλογιστείς. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον προστατευτικό ηλιακό 4ο οίκο σου και είναι ώρα για ενδοσκόπηση. Η ανάγκη σου να παρατηρήσεις και να στοχάζεσαι είναι πιο έντονη απ’ το συνηθισμένο, καθώς η επεξεργασία των συναισθημάτων σου και των πρόσφατων γεγονότων γίνεται πιο σχετική.

Ζυγός

Η περιέργεια σου σήμερα είναι ισχυρή και μπορεί να ενδιαφέρεσαι ενεργά να μάθεις νέα πράγματα ή να συνδεθείς με τους άλλους. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να επωφεληθείς από τη συμβολή και τη βοήθεια των άλλων. Μπορεί να τα πας καλύτερα με έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, αντί να πιέζεις τον εαυτό σου να αναλάβει περισσότερα. Μια αλλαγή ρυθμού μπορεί να σε ανανεώσει συναισθηματικά. Αυτή η διάθεση είναι χρήσιμη, καθώς ο Ερμής θα γίνει αύριο ανάδρομος και αυτή η μετατόπιση μπορεί να είναι ελαφρώς αποπροσανατολιστική σε νοητικό επίπεδο.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις υπογραμμίζουν την επιθυμία να είσαι υπομονετική και να ρυθμίσεις τον εαυτό σου. Σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό και ικανοποιημένη για να εστιάσεις σε κάτι με μακροπρόθεσμες δυνατότητες. Καθώς η εστίαση σου απομακρύνεται από τις άμεσες επιθυμίες, βλέπεις πιο εύκολα αυτό που πραγματικά εκτιμάς. Το να διατηρείς τα πράγματα σε ισορροπία είναι μια χαρά για σένα αυτή τη στιγμή και οι δραστηριότητες που σε γειώνουν ή τροφοδοτούν την ανάγκη σου για προβλεψιμότητα είναι πολύ ελκυστικές.

Τοξότης

Τα συναισθήματα και οι προσωπικές σου ανάγκες είναι στο επίκεντρο και μπορεί να τα φορέσεις στο μανίκι σου. Αναγνωρίζεις τη σύνδεση σου με τον κόσμο γύρω σου. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα, μπορεί να νιώσεις μια έντονη ανάγκη για τροφή για σκέψη και δεν πρέπει να την απορρίψεις. Ίσως αποφασίσεις να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στο εσωτερικό σου παιδί. Οι συζητήσεις και οι σκέψεις είναι εμπνευσμένες, αν και μερικές φορές ελίσσονται σήμερα. Στην πραγματικότητα, με τον Ερμή να γίνεται από αύριο ανάδρομος, ορισμένα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σε εμποδίσει να σκεφτείς δημιουργικά και να ονειρευτείς.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να διέρχεται στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου, μπορεί να νιώσεις μια ιδιαίτερη ανάγκη για ηρεμία. Μπορεί να μην αισθάνεσαι τη μέρα σαν μια ιδιαίτερα παραγωγική και μπορεί να μην καταφέρεις όσα θα ήθελες αρχικά, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλό. Πράγματι, μπορεί κάλλιστα να χρειαστεί να επαναφορτιστείς για πιο πολυάσχολες μέρες που έρχονται. Υπάρχει δημιουργική ενέργεια μαζί σου για να συζητήσεις τα πράγματα με τους αγαπημένους σου, αν και με τον Ερμή στα πρόθυρα της ανάδρομης πορείας του, μια συζήτηση μπορεί να πάρει μια απροσδόκητη τροπή.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν την επιθυμία να βρεθείς κοντά με άτομα που αποδέχονται ή ομοϊδεάτες, ή εστιάζεις σε θετικούς στόχους, όνειρα και επιθυμίες. Είναι πιθανό να σου αρέσει να παρακολουθείς ένα εγκεφαλικό κύμα ή ένα προσωπικό ενδιαφέρον. Αν και οι σημερινές σκέψεις μπορεί να είναι αρκετά μπερδεμένες, μπορεί επίσης να είναι δημιουργικές. Έχεις την τάση να αισθάνεσαι πιο άνετα αν απομακρύνεις τον εαυτό σου από τη δράση.

Ιχθύες

Η σημερινή Σελήνη κοσμεί την κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να φτάσεις σε μεγαλύτερα ύψη. Περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου, γεγονός που μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις το καλύτερο δυνατό ή να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια σε αυτό που κάνεις. Οι ευθύνες και οι επιδόσεις σου βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τις ανησυχίες σου. Έχεις την τάση να ελέγχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα σου. Όμως, ενώ ο προσδιορισμός των προτεραιοτήτων σου έρχεται φυσικά τώρα, ο Ερμής είναι στα πρόθυρα της ανάδρομης πορείας του και ίσως είναι καλύτερο για εσένα να δείξεις τα συναισθήματα και να παρατηρήσεις, αντί να εστιάσεις υπερβολικά σε ένα έργο ή μια ιδέα.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @ginemargretheδιαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ