Θήβα: «Μου έλεγε βγάζω λεφτά με τις φωτογραφίες σου» – Τι λέει η 18χρονη που έπεσε θύμα revenge porn

Τον εφιάλτη που βιώνει περιγράφει μία 18χρονη, η οποία έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας στη Θήβα. «Έκλαιγα. Αν το ήξερε όλη η Θήβα, δεν ξέρω τι θα έκανα, θα εξαφανιζόμουν», λέει η νεαρή γυναίκα.

Όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr, μία 18χρονη κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα ότι ο 22χρονος πρώην σύντροφός της δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της στην εφαρμογή Telegram. Η 18χρονη κατήγγειλε ότι του είχε στείλει τις φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται γυμνή, τον Φεβρουάριο του 2023. Όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν, τότε ξεκίνησε το δράμα της.

«Έκλαιγα. Αν το ήξερε όλη η Θήβα, δεν ξέρω τι θα έκανα, θα εξαφανιζόμουν… Εδώ και μια βδομάδα δεν του απαντούσα στα μηνύματα και με έκανε μπλοκ, με έβριζε και μάλλον μέσα σε αυτήν την εβδομάδα διέρρευσε τις φωτογραφίες μου», δήλωσε σοκαρισμένη η 18χρονη στο STAR.

«Φαινόταν το όνομα μου, το προφίλ μου, δηλαδή στη φωτογραφία φαινόταν το όνομα μου και το instagram. Μου στέλνει ένας άκυρος στο instagram και μου κάνει θέλω να σε ενημερώσω ότι έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες σου», αναφέρει στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα.

Η 18χρονη προσπαθεί να μην σκέφτεται τους χιλιάδες χρήστες του Telegram, που είδαν προσωπικές της στιγμές. Στη συγκεκριμένη ομάδα στην εφαρμογή, έχουν γίνει μέλη περισσότερα από 4.700 άτομα. Αρρωστημένα μυαλά, δημοσιεύουν γυμνές φωτογραφίες γυναικών με τα στοιχεία τους. Χρησιμοποιούν ομάδες, που έχουν δημιουργηθεί στην εφαρμογή Telegram. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιοι, που πληρώνουν για να στείλουν ή να λάβουν τέτοιο υλικό.

«Μου έλεγε θα πάω λίγο Telegram και βγάζω λεφτά με τις φωτογραφίες σου… αλλά εγώ αυτά τα μηνύματα τα είδα προχθές, γιατί δεν του απαντούσα στα μηνύματα. Στην ομαδική λένε για παράδειγμα σου δίνω 30 ευρώ να σου στείλω τις φωτογραφίες που θες εσύ… Με λινκ μπαίνεις και φτιάχνονται με ρομπότ, δηλαδή αυτό το ρομπότ βλέπει αν είσαι κορίτσι, αν είσαι αγόρι και αν είσαι σε αυτήν την ομαδική και δεν στέλνεις τέτοια σε πετάνε έξω», προσθέτει η 18χρονη.

Ο 22χρονος θα κληθεί να δώσει προανακριτική απολογία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ