Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 55χρονος που ασέλγησε στην 16χρονη ανιψιά του – Δίπλα κοιμόταν η κόρη του

Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 55χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 16χρονης ανιψιάς του. Μάλιστα, ο δράστης κατέγραφε τις φρικτές πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου και παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Σημειώνεται ότι πρωτόδικα ο 55χρονος είχε καταδικαστεί σε συνολική κάθειρξη 10 ετών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος ενόψει της δευτεροβάθμιας δίκης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι επίδικες πράξεις τελέστηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, την ώρα που η 16χρονη (τότε) κοιμόταν σε κουκέτα, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και η 12χρονη κόρη του κατηγορούμενου. Η δικογραφία αναφέρεται σε τρία βίντεο που τράβηξε ο 55χρονος (σήμερα) δράστης.

Η ανήλικη απευθύνθηκε άμεσα με καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε αστυνομική έρευνα. Κατά την απολογία του, ο 55χρονος αρνήθηκε τις πράξεις, που του καταλογίζονται.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ