Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα ανοίγοντας τρύπα στο…ταβάνι – ΒΙΝΤΕΟ

Άναυδος έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με γυναικεία καλλυντικά και παιδικά παιχνίδια στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν διαπίστωσε από την κάμερα ασφαλείας που είχε συνδεδεμένη στο κινητό του, πως δύο άγνωστοι προσπαθούσαν να διαρρήξουν το κατάστημά του με την μέθοδο του ριφιφί και μάλιστα από το… ταβάνι.

Ήταν λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν οι δύο δράστες, μπήκαν από παράθυρο που υπήρχε από το πλάι του κτιρίου και στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα στο ταβάνι του καταστήματος, ώστε να μπορέσουν αν μπουν στο χώρο, σύμφωνα με το reportazdromou.gr.

Δυστυχώς για τους ίδιους, την ώρα που άρχισαν να πέφτουν σοβάδες και αντικείμενα στο πάτωμα, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του καταστήματος με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να ολοκληρώσουν το έργο τους και να φύγουν τελικά άπραγοι αφήνοντας την τρύπα που είχαν ανοίξει ημιτελής.

Από την ενεργοποίηση του συναγερμού ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος από την πλευρά του ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ έβλεπε live τα όσα συνέβαιναν στο χώρο του καταστήματος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ