Θάνος Πλεύρης για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι βαρύς ο πόνος του χωρισμού για 20 ημέρες, μακάρι να τον επισκεφθεί ο άνθρωπός του»

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη στρατιωτική του θητεία στο Πρωινό. Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «ήταν μία ατυχία για τον ελληνικό στρατό να ανεχτεί τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης είπε: «Ήταν μία ατυχία για τον ελληνικό στρατό να ανεχτεί τον Στέφανο Κασσελάκη. Ας μην μας ζαλίζει, θα πάει, δεν θα κάνει τίποτα, στις 20 μέρες ούτε όπλο παίρνει. Με λυπεί αν τον ρώτησαν αν χρειάζεται κάτι, δεν θα χαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις 20 μέρες. Το να έχει διαφορετική αντιμετώπιση στο στρατό είναι πρόκληση για τους ανθρώπους που πάνε… Μην κοροιδευόμαστε, θα είναι τυχεροί όσοι θα είναι μαζί του γιατί κανένας δεν θα κάνει τίποτα για να μην αισθανθεί ο κύριος Κασσελάκης ότι συμβαίνει κάτι. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μία κωμωδία και ένας εμπαιγμός.

Να πάει χωρίς θόρυβο να το κάνει να τελειώνουμε. Το να ακούω να μας λέει να μην λέγεται «Καλλιόπη», δεν έχει κανένα σεξιστικό περιεχόμενο. Θα ακούσει να λένε και «Καναδέζα», είναι οχήματα που είναι από τον Καναδά, δεν είναι κάτι σεξιστικό για τις Καναδέζες».

Στη συνέχεια, ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε: «Τελικά στο τέλος της ημέρας, περισσότερες εκπομπές θα έχουν γίνει για την στρατιωτική του θητεία παρά ο χρόνος που θα μείνει μέσα. Αν κάνει μία υπηρεσία θα είναι θαλαμοφύλακας, τουαλέτες, γλυτώνουμε να μπει καμιά σκοπιά γιατί εκεί χρειάζεται όπλο.

Μακάρι να τον επισκεφθούν (σ.σ στον στρατό) να τον δει και ο άνθρωπός του, 20 μέρες είναι βαρύς ο πόνος του χωρισμού».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ